ورود اولین پرواز دراولین روز ذی القعده:
تعداد احتمالی حجاج در مدینه منوره در موسم حج
موسسه ادلاء تعداد حجاج در موسم حج امسال در مدینه منوره را اعلام کرد.
به گزارش پايگاه اطلاعرساني حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبري، موسسه ادلاء متولي رسيدگي به امور حجاج در مدينه منوره از برنامه خود براي استقبال از اولين كاروان حجاج هر يك از كشورهاي خارجي خبر داده است.
محمد عبدالله بصراوي مدير اجرايي اداره سرمايهگذاري و روابط عمومي و نگهداري و انبارهاي موسسه ادلاء اعلام كرد: اين موسسه هر سال برنامهاي براي استقبال از اولين كاروانهاي حج هر كشوري اجرا ميكند كه مسئولان اين موسسه و در رأس آن «يوسف حواله»، اقدام به اهداي گل و هديه و خرماي مدينه منوره به حجاج ميكنند.
وي افزود: اولين پرواز حج روز شنبه اول ذي القعده وارد مدينه شد كه طي آن كاروان حجاج مالزيايي وارد شهر پيامبر (ص) شدند.
بر اساس گزارش روزنامه عكاظ، بصراوي خاطرنشان كرد: تعداد حجاجي كه پيشبيني ميشود در موسم حج امسال وارد مدينه منوره شوند، يك ميليون و ۲۸۶ هزار و ۵۴۷ نفر خواهند بود كه پيشبيني ميشود ۳۶۸ هزار و ۲۸۳ نفر از طريق فرودگاه و ۸۵۶ هزار و ۳۶۶ نفر از طريق ايستگاه الهجره و حدود ۶۰ هزار نفر از راه زميني وارد مدينه منوره شوند.
وي افزود اين پيشبينيها بر اساس طرح عملياتي موسسه ادلاء است.