دانستنیهای حج در سنگال منتشر شد
مراسم رونمایی از کتاب فرانسویزبان «سفر والا: هر آنچه باید درباره حج بدانید»، نوشته «ابراهیم خلیل دیالو»، دیروز، هفدهم شهریورماه، در شهر داکار، پایتخت سنگال، رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاري بينالمللي قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاعرساني «aps»، ابراهيم خليل ديالو، استاد علوم اسلامي و نويسنده كتب ديني، ديروز طي مراسمي كتاب جديد خود با عنوان «سفر والا: هر آنچه بايد درباره حج بدانيد» را طي مراسمي معرفي و بيان كرد: تمامي مطالب نگاشته شده در اين اثر، از تجربيات شخصي من در سفرهاي متعددي كه به مكه و مدينه داشتم، نشئت گرفته است.
وي افزود: طي سفر حج متوجه شدم كه بسياري از زائران سنگالي و برخي كشورهاي ديگر از نحوه انجام صحيح مناسك حج اطلاع كافي ندارند و حتي در برخي موارد دست به كارهايي ميزنند كه خلاف تعاليم اسلامي است و اعمال حجشان را باطل ميكند؛ به همين دليل تصميم گرفتم كه اين كتاب را به رشته تحرير درآورم.
ديالو در ادامه سخنانش با اشاره به اينكه برخي مديران كاروانهاي حج نيز در پاسخگويي به پرسشهاي زائران ناتوان هستند، تأكيد كرد: در گفتوگو با زائران سنگالي متوجه شدم كه پاسخي براي پرسشهاي خود در زمينه مناسك حج حتي از طرف مديران كاروانها نيز دريافت نكردهاند و همه اين تجربيات باعث شد كه كتابي در زمينه حج و مناسك آن بنويسم.
وي در پايان گفت: اين كتاب كه به زبان فرانسوي نوشته شده شامل همه مواردي است كه زائران سنگالي و ديگر كشورهاي فرانسويزبان براي سفر حج به آنها نياز دارند. همچنين در اين اثر، آيات و روايات مرتبط با حج نيز همراه با ترجمه فرانسوي درج شدهاند.