آغاز عملیات اعزام حجاج سودانی به سرزمین وحی

اولین گروه از حجاج کشور عربی آفریقایی سودان شامگاه جمعه وارد سرزمین وحی شدند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، اولين گروه از حجاج سوداني شامل ۲۵۰ نفر از مناطق كردوان و دارفور هستند كه براي اداي فريضه حج وارد سرزمين وحي شدند.
يك منبع مسئول در بعثه حج سودان اعلام كرد: كاروانهاي حجاج سودان به نوبت و يكي پس از ديگري به سرزمين وحي اعزام خواهند شد.
وي افزود ورود حجاج سوداني از طريق دريا تا ۲۶ سپتامبر تكميل خواهد شد كه تعداد آنها ۱۴ هزار نفر است و ورود حجاج سوداني به عربستان از طريق هوايي هم تا چهارم ذي الحجه به پايان مي‌رسد.
بر اساس اين گزارش، تعداد حجاج سوداني در موسم حج امسال، ۲۵ هزار و ۶۰۰ نفر است، كه اين تعداد پس از كاهش ۲۰ درصدي حجاج به دستور عربستان اعزام مي‌شوند.
جمعيت سودان، بيش از ۳۷ ميليون است كه بر اساس سهميه مصوب سازمان همكاري اسلامي، بايد ۳۷ هزار نفر از اين كشور به حج اعزام مي‌شدند كه با تصميم الزامي مقامات سعودي، ۲۰ درصد اين تعداد كاهش يافت و در نهايت، ۲۵ هزار و ۶۰۰ نفر سهميه امسال حجاج سودان اعلام شده است.


| شناسه مطلب: 40018




سودان آمار