یک روحانی کاروان‌های زیارتی حجاج:

زایران ایرانی با رفتار مناسب مسلمانان را با سیره اهل بیت(ع)آشنا کنند

یک روحانی کاروان‌های زیارتی حجاج گفت: مهم‌ترین پیام حج، توحید، اطاعت خدا و همه چیز را قضا و قدر الهی دانستن است که زایر باید با این فکر اعمال خود را انجام دهد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، حجت‌الاسلام والمسلمين سعيد سليمي با اشاره به اين‌كه «تمام مشكلات انسانيت به خاطر دوري از خدا و حرص دنيا و اطاعت از شيطان و هواي نفس است» افزود: اگر بشريت بفهمد خوشبختي، سعادت و آرامش در سايه ايمان و خداپرستي است همه مشكلات برطرف مي‌شود.
وي خاطرنشان كرد: اگر ظلمي در دنيا وجود دارد به خاطر حرص و طمع انسان‌هاي ظالم به دنيا و شرك آنها به خداوند است، بنابراين بعضي از ما دنيا را رقيب خدا مي‌كنيم و فكر مي‌كنيم خوشبختي در دل بستن به دنيا و لذات آن است.
اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران با بيان اين‌كه «مهم‌ترين پيام حج،‌ توحيد، بريدن از دنيا و اطاعت خداست» گفت: زايران بايد هميشه با ياد توحيد، اعمال و مناسك حج را انجام دهند، زيرا همه دعاهاي طواف، عرفه و تمام اذكار حج توحيدي است و پيامي بالاتر از توحيد در زندگي فردي و اجتماعي ما وجود ندارد.
سليمي ادامه داد: بهترين الگوهاي توحيد اهل بيت (ع) هستند كه فرمودند پيروان ما بايد زينت و افتخار ما در عمل و گفتار و رفتارشان باشند بنابراين وظيفه زايران ايراني كه خود را شيعه و پيرو اهل بيت (ع) مي‌دانند در موسم حج وظيفه سنگيني است.
وي خاطرنشان كرد: زايرين خانه خدا بايد با عمل، رفتار و اخلاق اسلامي پيام اهل بيت (ع) را كه پيام توحيد، اطاعت خدا و عقلانيت است به تمام مسلمانان برسانند.
اين روحاني كاروان‌هاي زيارتي حجاج با تاكيد بر اين‌كه «بايد با رفتار و عمل صحيح خود مسلمانان را با سيره عملي اهل بيت (ع) و مكتب تشيع آشنا كنيم» اظهار كرد: در اين صورت زايراني كه از كشورهاي مختلف براي انجام مناسك حج گرد هم آمده‌اند با توحيد نام محمدي آشنا مي‌شوند و در اين صورت است كه حرص و طمع به دنيا و بدبيني به يكديگر از بين مي‌رود.
سليمي در پايان خواستار حضور روحانيون، مديران و عوامل اجرايي جوان در جريان خدمت‌رساني به زايران در موسم حج شد و گفت: با پيري و ضعف نمي‌شود خدمت شايسته به زايران حج كه اكثر آنها داراي كهولت سن هستند ارايه داد.