افزایش ۱۰ درصدی آرد مصرفی مکه مکرمه در مناسک حج
تقاضای آرد مکه به ۳۰۰ هزار کیسه در هفته رسید
آرد مصرفی مکه مکرمه در ایام حج تمتع با 10 درصد افزایش به 300 هزار کیسه در هفته رسید.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از فارس، موسسه صوامع از افزايش سهم آرد مكه براي ايام حج به ميزان ۳۰۰ هزار كيسه در هفته خبر داد.
موسسه عمومي صوامع كه در بخش حبوبات و آرد عربستان فعال است، اعلام كرد: آرد مصرفي مكه مكرمه در ايام حج تمتع با ۱۰ درصد افزايش به ۳۰۰ هزار كيسه در هفته رسيد.
اين ميزان افزايش به دليل رفع نيازهاي حجاج براي مصرف نان در موسم حج است.
بر اساس آمار موسسه عمومي صوامع شهر مكه از شهرهايي است كه بيشترين ميزان واردات آرد را دارد.
مصرف مكه مكرمه در روزهاي عادي هفتهاي ۲۷۰ هزار كيسه آرد است كه اين ميزان در ايام حج واجب و حج عمره بيشتر ميشود.
ميران مصرف سالانه همه مناطق عربستان براي مصرف آرد ۲. ۴ ميليون تن است.
مسئولان وزارت حج عربستان از ورود بيش از نيم ميليون حاجي از كشورهاي مختلف به سرزمين وحي تا روز گذشته (جمعه) خبر دادند.
معمولا در ايام حج تمتع حدود ۳ميليون نفر از سراسر جهان در موسم حج تمتع حضور مييابند، به طور طبيعي مصرف كالاهايي چون آب، نان، برق و ساير خدمات نيز افزايش مييابد، اما به بركت حج هيچ كمبودي احساس نميشود.