نمایندگان بعثه‌های مراجع تقلید در بعثهِ رهبری حضور یافتند+عکس

نمایندگان دفاتر مراجع عظام تقلید با حضور در بعثهِ مقام معظم رهبری در مدینه منوره با حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی قاضی‌عسکر نماینده ولی‌فقیه و سرپرست حجاج ایرانی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، در اين ديدارها كه حدود چهار ساعت به طول انجاميد نمايندگان آيات عظام مكارم شيرازي، موسوي اردبيلي، سيستاني، شبيري زنجاني، حكيم، فياض، نوري همداني، سبحاني، صافي گلپايگاني، حسيني حائري، شاهرودي و جوادي آملي در بعثه مقام معظم رهبري حضور يافتند.
نماينده ولي‌فقيه و سرپرست حجاج ايراني در اين ديدارها نتايج بازديدهايي كه از ابتداي حضور در مدينه منوره از اقامتگاه‌هاي زائران ايراني و آشپزخانه‌هاي مركزي داشته است را تشريح كرد و گفت: درجه رضايت در ميان زائران بحمدالله بالا است. امسال تأخير در پروازها كمتر است و وضعيت مسكن نيز بهتر شده است.
حجت الاسلام والمسلمين قاضي عسكر افزود: وضعيت آشپزخانه‌ها نيز خيلي بهتر شده است و آشپزخانه‌ها داراي ناظر بهداشت بوده و هر غذايي كه آماده مي‌شود را كنترل مي‌كنند. عكس/كمال الدين شاهرخ