طرح احداث دو شهر کامل حجاج در مکه و مدینه
وزیر حج عربستان از طرح احداث شهرهای حجاج در مکه مکرمه و مدینه منوره خبر داد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، بندر حجار وزير حج عربستان از موافقت رهبران اين كشور با ايجاد شهر يكپارچه و كامل در مدينه منوره براي استقبال از حجاج و بدرقه آنها خبر داد كه تمام ادارات دولتي كه خدمات به حجاج ارائه ميكنند، در آن قرار خواهند داشت. خدمات در اين شهر چنان ارتقا خواهد يافت تا حج به يك لذت و نه مشقت تبديل شود.
وي افزود: وزارت دارايي عربستان در حال اجراي اين پروژه از طريق صندوق بيمه اجتماعي است.
حجار همچنين از تلاشهاي عربستان در زمينه خدمت به ضيوف الرحمن و پيشرفت در اين زمينه و تلاش براي ساخت شهرك حجاج در مكه مكرمه خبر داد.
وزير حج با اشاره به كشف كاروانهاي جعلي حج به شهروندان عربستان هشدار داد در خصوص اين كاروانها محتاط باشند.
وزير حج عربستان در خصوص افزايش هزينههاي حجاج اين كشور اظهار داشت: ۲۰۵ شركت حج در داخل عربستان فعال است و وزارت حج اقدامات متعددي را براي كاهش هزينهها انجام داده است.