دیدار رئیس بعثهِ حج کومور با سرپرست حجاج ایرانی+تصاویر
نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی در دیدار با رئیس بعثه حج کومور، به رشد قابل توجه جمهوری اسلامی ایران در زمینههای علمی، فنی و تکنولوژی اشاره کرد و ابراز امیدواری نمود که از فرصت حج برای توسعه روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور استفاده شود.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، حجتالاسلام والمسلمين سيدعلي قاضيعسكر در اين ديدار، حج را فرصتي براي توسعه همكاريها ميان كشورهاي اسلامي دانست و براي انتقال تجربيات كارگزاران حج جمهوري اسلامي ايران به بعثه حج كومور اعلام آمادگي كرد.
سرپرست حجاج ايراني با بيان اينكه سفر زائران ايراني از آغاز تا پايان توسط سازمان حج و زيارت برنامهريزي ميشود، به خدماتي كه كارگزاران حج جمهوري اسلامي ايران در حوزههاي اسكان، تغذيه، بهداشت و درمان، حملونقل و امور فرهنگي به زائران ارائه ميدهند اشاره كرد و از انتشار بيش از يكهزار كتاب و جزوه در زمينه مناسك حج، آداب سفر و اخلاق معاشرت، تاريخ اسلام، معرفي اماكن مدينه و مكه و اسرار و معارف حج خبر داد.
نماينده ولي فقيه و سرپرست حجاج ايراني با بيان اينكه بيش از ۱۲۰ هزار تصوير توسط عكاسان حرفهاي تهيه شده و در آرشيو موسسه فرهنگي هنري مشعر وابسته به بعثه مقام معظم رهبري وجود دارد، به آموزشهاي مجازي و تلويزيوني به زائران كشورمان اشاره كرد و گفت: شبكه اينترنتي تلويزيوني لبيك كه در طول شبانهروز، برنامههايي در حوزه حج و زيارت پخش ميكند، از ديگر ظرفيتها در حوزه فعاليتهاي رسانهاي كشورمان در زمينه حج و زيارت است.
بر طبق اين گزارش، رئيس بعثه حج كومور نيز با اذعان به تجربيات ارزنده جمهوري اسلامي ايران در حوزههاي اجرايي و فرهنگي حج، علاقمندي خود براي بهرهگيري از اين تجربيات را ابراز نمود.
عكس/ كمال الدين شاهرخ