نماینده مجلس پاکِستان:

جوانان و دانشجویان مسلمان برای ایجاد شبکه اجتماعی ضد استکباری همت کنند

نماینده مجلس پاکِستان با بیان اینکه همفکرانم در پاکِستان همواره در حال برائت از مشرکین هستند، بر ضرورت همت جوانان و دانشجویان مسلمان برای ایجاد یک شبکه اجتماعی بزرگ بر علیه استکبار جهانی تاکید کرد.

سيدا فوزيا سليم عباس، نماينده مجلس پاكستان در گفت‌وگو با خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج، گفت: امروز با گسترش دسترسي كشورها به اينترنت، لازم است جوانان و دانشجويان مسلمان نيز فرصت اينترنت و فضاي مجازي را در خدمت برائت‌جويي و نفي مشركين زمانه بگيرند.
وي افزود: بايد براي ايجاد يك گروه بزرگ متشكل از عالمان، جوانان و دانشجويان مسلمان بر عليه استكبار تلاش كنيم تا اين گروه فعاليت‌هاي مشترك در حوزه‌هاي فرهنگي، تحصيلاتي و توسعه اقتصادي را رقم بزنند تا ضمن اينكه از نظر فكري و فرهنگي سيراب مي‌شوند، مايه هم‌افزايي و قوت در جهان اسلام را نيز فراهم كنند؛ آن وقت است كه مي‌توانيم صداي‌مان عليه استكبار را بلندتر هم بكنيم.
نماينده مردم استان بلتستان در مجلس پاكستان گفت: بيشترين تحقيقات بر روي استان بلتستان كه استان محل حوزه انتخابيه من در مجلس پاكستان است، توسط محققان در دانشگاه‌هاي اروپا و آمريكا انجام مي‌شود، چراكه آنها مي‌گويند، بلتستان دارد ايران دوم مي‌شود؛ اين درحاليست كه خودمان بايد پيشتاز باشيم و از ظرفيت‌هاي علمي و تحقيقاتي جهان اسلام براي بالفعل نمودن ثروت و موقعيت‌هاي بي‌نظير موجود در كشورهاي اسلامي بهره ببريم.
وي با اشاره به برگزاري مراسم با شكوه برائت از مشركين توسط حجاج ايراني در سرزمين عرفات، گسترش روزافزون ابزار ارتباطي را مايه رسيدن پيام برائت‌جويي ايرانيان و ساير مسلمانان به استكبار جهاني دانست و ابراز اميدواري كرد كه اين پيام قدري در آنها تاثير بگذارد.
سارا نوازش، مدرس ادبيات انگليسي در دانشگاه كراچي نيز در گفت‌وگو با زائر گفت: برائت از مشركين، يكي از فريضه‌هاي مهم حج است و هر مسلماني كه براي حج مي‌آيد بايد اين كار را انجام دهند. حج هم فرصتي است كه مسلمانان از اقصي نقاط دنيا جمع مي‌شوند تا دشمن‌شان را شناسايي كنند اما مشكل ما اين است كه وقتي آمريكا و اسراييل كه دشمن مردم فلسطين و خيلي از مردم دنيا هستند، دوست بعضي‌ها محسوب مي‌شوند لذا وقتي خود مسلمين بر روي دشمن‌شناسي شان متفرق هستند، يعني ما نتوانسته‌ايم برائت از مشركين را آن‌طور كه بايد و شايد انجام دهيم.
وي با تاكيد بر اينكه از ظرفيت زنان در حوزه برائت از مشركين بيشتر استفاده شود، تاكيد كرد كه افراد تحصيلكرده طوري رفتار كنند كه در حوزه برائت از مشركين براي ديگران الگو باشند.