اعتراض بانوان و فعالان اینترنتی به منع رانندگی زنان در عربستان
در پی فراخوان فعالان اینترنتی و زنان عربستانی برای رانندگی همزمان زنان در خیابانهای اصلی ریاض، نگرانی مسئولان سعودی را فرا گرفته و وزارت کشور بار دیگر نسبت به این اقدام هشدار داد.
به گزارش ايسنا، به نقل از پايگاه اينترنتي شبكه خبري الجزيره، وزارت كشور عربستان بار ديگر به فعالان اينترنتي و زناني كه خواهان تظاهرات يا راهپيمايي زنان با استفاده از خودرو درخيابانهاي رياض شده بودند، هشدار داد و اعلام كرد كه با كساني كه در چنين راهپيماييهايي شركت كنند و يا با زناني كه در عربستان رانندگي كنند برخورد خواهد شد.
پيشتر فعالان اينترنتي زن در عربستان با گذاشتن ويدئوهايي از رانندگي خود در خيابانهاي عربستان بر روي پايگاههاي اينترنتي، مخالفت خود را با قانون منع رانندگي زنان در عربستان اعلام كرده بودند.همچنين فعالان اينترنتي از زنان عربستان و مدافعان حقوق بشر در اين كشور خواسته بودند تا امروز (شنبه) به رانندگي در خيابانهاي اصلي رياض بپردازند و با اين اقدام قانون مذكور را عملا نقض كنند.
اين اقدام زنان عربستان باعث برآشفته شدن مسئولان عربستاني و مقامات مذهبي محافظهكار در اين كشور شده است.پيشتر جمعي از روحانيون عربستاني محافظهكار از پادشاه اين كشور خواسته بودند تا با "فتنه رانندگي زنان" مقابله كند.
در همين حال، ديدهبان حقوق بشر با محكوم كردن قانون منع رانندگي زنان در عربستان اعلام كرد: اين بسيار سخت است كه بپذيريم در قرن ۲۱ زنان عربستاني همچنان از رانندگي كردن محروم هستند.ديدهبان حقوق بشر همچنين از مسئولان عربستاني خواست تا به زنان اين كشور همانند مردان اجازه دهند تا در خيابانها به رانندگي بپردازند.