ثبت نام عمره دانشگاهیان تا ۱۵ آبان ماه ادامه دارد

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از ثبت نام بیش از ۱۸۱ هزار نفر در سامانه عمره دانشگاهیان جهت تشرف به سرزمین وحی خبر داد.


به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، حجت الاسلام والمسلمين سيد محمد رضا فقيهي رئيس ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان گفت: با شروع به كار سامانه جديد ثبت نام عمره دانشگاهيان و در ۵ روز گذشته بيش از ۱۸۱ هزار نفر از دانشگاهيان سراسر كشور براي اعزام به سرزمين وحي در سايت لبيك ثبت نام نمودند.
وي افزود: ثبت نام كنندگان شامل ۵ هزار نفر از اساتيد، ۶۲ هزار دانشجوي مجرد و ۱۱۴ هزار دانشجوي متاهل مي‌شود.
حجت الاسلام والمسلمين فقيهي گفت: ثبت نام از متقاضيان تشرف به سرزمين وحي به صورت اينترنتي از ۵ آبان ماه آغاز و تا ۱۵ آبان ماه در سايت لبيك به نشاني www.labbayk.ir ادامه دارد و علاقه مندان مي‌توانند در سه گروه پسران مجرد، دانشجويان متاهل و اساتيد ثبت نام كنند.