ثبت۱۱وقف با نیت امام حسین به ارزش۱۲میلیارد ریال

مدیر روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه: سه فنجان آب با نیات عزاداری در دهه دوم محرم در فردوس استان خراسان جنوبی و دو باب منزل مسکونی با نیت عزاداری در ماه محرم در شهرستان راور استان کرمان وقف شد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، مدير روابط عمومي سازمان اوقاف و امور خيريه با اشاره به شور و حال حسيني حاكم بر مردم ولايت مدار در ايام ماه محرم از ثبت ۱۱ وقف جديد با نيت اطعام، عزاداري امام حسين (ع) و ساخت حسينيه به ارزش بيش از ۱۲ ميليارد ريال خبر داد.
آقاي ربيعي با اشاره اينكه مردم نيكوكار و خداجوي ايران اسلامي در ايام محرم و شهادت اباعبدالله الحسين (ع) با تأسي به آن امام بزرگوار از اموال خود در راه خدمت به دين و مردم صدقه جاريه براي خود به ثبت رساندند، اظهار كرد: براساس آخرين آمار دريافتي از سراسر كشور ۲۸ هزار موقوفه با نيت اطعام، عزاداري و تعزيه داري براي امام حسين (ع) به ثبت رسيده است كه با اجراي طرح «سوگواره بصيرت عاشورايي» در دهه اول محرم سال ۹۲ نيز وقف‌هاي جديد با اينگونه نيات صورت گرفته است.
مدير روابط عمومي سازمان اوقاف و امور خيريه با بيان اينكه براساس آخرين آمار دريافتي از استان‌هاي كشور ۱۱ وقف جديد با نيت اطعام، عزاداري و ساخت حسينيه براي امام حسين (ع) طي دهه اول محرم امسال به ثبت رسيده است، گفت: اين موقوفات در استان‌هاي ايلام، خراسان رضوي، همدان، خراسان شمالي و كرمان به ثبت رسيده است و در مجموع داراي ارزشي بالغ بر ۱۲ ميليارد و ۶۹۰ ميليون ريال است.
آقاي ربيعي تصريح كرد: البته شمار موقوفات اين ايام بيشتر از رقم فوق بوده و گزارش نهايي آن هنوز جمع بندي نشده است.
وي با اشاره به اينكه از اين تعداد ۳ وقف در استان خراسان رضوي به ثبت رسيده است، تصريح كرد: ۱۳ هزار متر مربع باغ پسته در گناباد به ارزش ۶ ميليارد ريال و زميني به مساحت ۲۶۱ متر مربع به ارزش ۶۰۰ ميليون ريال توسط بانوي كاشمري وقف ساخت حسينيه ويژه بانوان شده است.
مدير روابط عمومي سازمان اوقاف وامور خيريه اضافه كرد: همچنين زميني به مساحت ۲۰۰مترمربع با نيت ساخت حسينيه در شهرستان دره شهر در استان ايلام وقف شده است.
مدير روابط عمومي سازمان اوقاف و امور خيريه ادامه داد: همچنين در اين ايام دو قطعه زمين به ترتيب به ارزش بيش از۲۵۰ ميليون ريال در لالجين و به ارزش يك ميليارد و دويست ميليون ريال در شهرستان بهار وقف ساخت حسينيه و مسجد در استان همدان شد.
وي ادامه داد: سه فنجان آب با نيات عزاداري در دهه دوم محرم در فردوس استان خراسان جنوبي و دو باب منزل مسكوني با نيت عزاداري در ماه محرم در شهرستان راور استان كرمان وقف شد.
اقاي ربيعي با اعلام اينكه ۳ وقف جديد نيز در بجنورد با نيت عزاداري و اطعام امام حسين (ع) در اين ايام به ثبت رسيده است، گفت: يك قطعه زمين با كاربري مسكوني و به مساحت ۳۰۰ متر مربع، در روستاي بابا امان از توابع بجنورد براي اطعام عزاداران سيدالشهدا و حضرت فاطمه زهرا (ع)، زميني يك هكتاري با نيت اطعام عزاداران سرور شهيدان و نيز سود سپرده گذاري بانكي به ارزش ۵۰ ميليون ريال وقف امام حسين (ع) شد.
مدير روابط عمومي سازمان اوقاف و امور خيريه در پايان ضمن تشكر از عموم مردم قهرمان و شهيد پرور ايران اسلامي كه به تبعيت از نهضت عاشورا، همواره با حضور در عرصه‌هاي مختلف انقلاب اسلامي حماسه آفريده و برگ‌هاي زريني را در تاريخ اين سرزمين عزيز به ثبت رسانده‌اند، خواستار مشاركت هرچه بيشتر مردم عزيز در سنت حسنه وقف و ترويج اين سيره حسيني (ع) شد.


| شناسه مطلب: 41630




امام حسين