استاد حوزه علمیه:سفرهای عمره و عتبات توفیق الهی برای عبور از خط ویژه زندگی است
استاد حوزه علمیه با تاکید بر بهرهگیری از سفر معنوی عمره و عتبات گفت: سفرهای عمره و عتبات توفیق الهی برای عبور از خط ویژه زندگی است.
حجتالاسلام والمسلمين محمدرضا كافي امامي در گفتوگو با پايگاه اطلاع رساني حج گفت: عالم دنيا عالم كوتاه و عمر سفر هم كوتاهتر از هر چيزي است لذا زائران عتبات و عمره بايد از اين فرصت محدود بهترين بهره را ببرند.
وي اظهار كرد: زيارت خانه خدا، قبر و مسجد پيامبر(ص) و زيارت قبور و بارگاه مطهر ائمه(ع) توفيقي الهي است كه بايد غنيمت شمرده شود همان طور كه روايات تاكيد كردهاند «اغتنم الفرصة».
كافي با تاكيد بر اينكه هر زائري بايد مقدماتي براي اين سفرها براي خود فراهم كند تصريح كرد: خودسازي، مهياكردن خويشتن خويش، ارتباط وثيقتر و وسيعتر با خدا و الگوگيري از بيانات ائمه(ع) از جمله مقدمات اين سفر است.
استاد حوزه علميه با اشاره به اهميت زيارت مرقد مطهر امام حسين(ع) عنوان كرد: در روايت داريم كه زيارت امام حسين(ع) گناهان گذشته و آينده انسان را عفو ميكند و از پيامبر(ص) پرسيدند كه مراد از بخشش گناهان آينده چيست؟ كه ايشان فرمودند زائر اين مراقد بعد از سفر مرتكب گناه نميشود و اگر لغزشهايي داشت خدا او را خواهد بخشيد.
وي ادامه داد: سفر به عمره و عتبات حتما داراي اثر وضعي در روحيه و زندگي افراد است زيرا انسان از مزور(زيارت شده) الگو ميگيرد و وضع او قبل و بعد از سفر يكي نخواهد بود.
كافي تصريح كرد: زائر بعد از سفر در رفتار و اخلاق و برخورد با مردم رفتار متفاوتي خواهد داشت و توقع مردم نيز از او بيشتر خواهد بود.
استاد حوزه علميه هر زائر را سفير انقلاب دانست و بيان كرد: در روايت است كه امام صادق(ع) فرمودهاند شيعيان بايد زينت ما باشند لذا سفيران اسلام، تشيع و انقلاب بايد در شان اين روايت عمل كنند و زينت ائمه(ع) باشند.
وي در خاتمه تاكيد كرد: رعايت آداب سفر و توصيه بزرگان براي حفظ آبروي شيعه مهمترين وظيفه زائران عبتات و عمره است.