شعاعی در نشست بررسی عملکرد کاروان نور مطرح کرد:ضرورت اعزام مشاوران قرآنی به حج

استاد قرآن کریم با اشاره به ضرورت فرهنگ‌سازی قرآن کریم در ایام حج گفت: بهترین جا برای فرهنگ‌سازی قرآن خانه خدا و توسط مدرسان قرآنی است.

به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع‌رساني حج علي‌اصغر شعاعي استاد قرآن كريم با حضور در نشست بررسي عملكرد كاروان قرآني جمهوري اسلامي ايران اعزامي به حج تمتع اظهار داشت: يكي از موضوعاتي كه ضروري است در جامعه ما نهادينه شود، فرهنگ‌سازي قرآن است، زيرا متأسفانه جوانان تا صداي قرآن مي‌شنوند به ياد مرگ مي‌افتند و يا سوره الرحمن كه عروس قرآن است در هنگام عزا تلاوت مي‌شود. از اين رو، نياز است تا ابتدا در جامعه يك فرهنگ‌سازي قرآني صورت بگيرد و بهترين جا براي اين فرهنگ‌سازي، خانه خدا است.
اين استاد قرآن كريم، اعزام مدرسان و مشاوران قرآني به حج را امري ضروري دانست و گفت: گروه‌هايي كه به حج اعزام مي‌شوند شامل قاريان، حافظان و گروه‌هاي برتر تواشيح هستند، اما ضروري است در كنار اين افراد، مدرسان و مشاوران قرآني هم حضور داشته باشند تا بتوانند هم حجاج را راهنمايي كرده و هم موضوعات مرتبط با مكان‌ها و برنامه‌هاي حج را از قرآن استخراج و به منظور تلاوت دراختيار قاريان قرار دهند.
اين استاد قرآن كريم، اجراي برنامه در بين حجاج ساير كشورها را از ضروريات كاروان نور برشمرد و گفت: بايد با مكاتبه با كاروان‌هاي ساير كشورها به آنها اعلام آمادگي كرد و با اعزام قاري به جمع آنان، برنامه‌هاي خوبي براي آنان اجرا كرد، زيرا اين كار يكي از بهترين تبليغات براي شيعه است.
به گزارش خبرگزاري حج اين نشست يكشنبه ۱۰ آذر‌ماه ۱۳۹۲ با حضور محمد‌تقي‌ميرزا‌جاني مسئول دبير‌خانه كميته اعزام و دعوت از قاريان، امين پويا قاري بين‌المللي قرآن كريم و علي اصغر شعاعي استاد قرآن در خبرگزاري ايكنا برگزار شد.


| شناسه مطلب: 41815




قرآن