در پژوهشکده حج وزیارت برگزار شد؛

نشست علمی «بایسته‌ها و آسیب شناسی پژوهش در حوزه وهابیت»

نشست علمی «بایسته‌ها و آسیب شناسی پژوهش در حوزه وهابیت» با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدکاظم طباطبایی از محققان و پژوهشگران حوزه علمیه در پژوهشکده حج وزیارت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج، نشست علمي «بايسته‌ها و آسيب شناسي پژوهش در حوزه وهابيت» با سخنراني حجت الاسلام والمسلمين سيدمحمدكاظم طباطبايي از محققان و پژوهشگران حوزه علميه در پژوهشكده حج وزيارت برگزار شد.
در اين نشست علمي كه شماري از محققان و پژوهشگران حضور داشتند، حجت الاسلام طباطبايي تصريح كرد: بايد به صورت علمي و متقن به پرسش‌هاي وهابيت پاسخ دهيم به گونه اي كه استدلال‌هاي ما در مجامع علمي پذيرفته شود.
وي با بيان اينكه پاسخ به پرسش‌هاي ديني بايد در سه سطح علمي، نيمه علمي و ترويجي صورت گيرد، افزود: ما بايد افزون براي پاسخ به شبهات وهابيت، پرسش هايي طرح و هم نسل جوان آنان را آگاه و هم آنان را وادار به پاسخ گوئيم.
اين پژوهشگري حوزوي تصريح كرد: بررسي برخي اعتقادات و عقايد وهابيت، حديث شناسي از نگاه وهابيت و اسناد روايي مورد استفاده در فرقه وهابيت از جمله سئوالاتي است كه همچنان در اذهان پژوهشگران و محققان بي پاسخ مانده است و بايد وهابي‌ها به آن پاسخ مستدلي ارائه كنند.
وي افزود: هم اينك بسياري از سئوالات بي پاسخ در ميان عالمان و انديشمندان شيعه وجود دارد كه وهابيت به آن پاسخ قانع كننده اي نداده است و اين نقدها و پرسش‌ها مي‌توانند در قالب كتاب‌هاي جديد مطرح و تدوين شود تا جوامع علمي بدانند كه وهابيت از چه نقاط ضعف علمي برخوردار است.
خوشبختانه در مراكز علمي و پژوهشي كتاب‌هاي زيادي در حوزه پاسخ به شبهات وهابيت تدوين شده است، اما به نظر مي‌رسد بايد اين كتاب‌ها با جديت بيشتر در مباحث علمي وارد شوند و تنها به مباحث سطحي نگري اكتفا نكنند، بلكه نكات علمي و كليدي را بيان و شبهات را به صورت متقن‌تر جواب دهند.
عكس:حميد جباري نيك