قائم مقام نمايندگي ولي فقيه در بنياد مسكن:

زائران عمره و كربلا وقت خود را به خريد سوغات نگذرانند

قائم مقام نمايندگي ولي فقيه در بنياد مسكن انقلاب اسلامي با اشاره به كوتاه بودن زمان سفر عمره گفت: عمره گزاران سفر خود را به خريد سوغاتي كه به وفور در كشور يافت مي‌شود، نگذرانند.

حجت‌الاسلام والمسلمين محمدعلي رضايي، قائم مقام نماينده ولي فقيه در بنياد مسكن انقلاب اسلامي در گفت‌وگو با خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج با بيان اينكه عمره گزاران بايد به تقدس سرزمين وحي توجه داشته باشند، گفت: انسان قبل از رفتن به هر ميهماني خودش را براي آن آماده مي‌كند وعمره نيز رفتن به ميهماني خانه خدا است و انسان قبل از رفتن بايد مشكلات دنيوي مخصوصا بدهكاري و ديون خود را حل كند.
وي افزود: زائران بايد سعي كنند حداكثر استفاده را از اين ايام ببرند چون سرزمين وحي مركزي الهام‌بخش است و اين توفيق و سعادت هميشه نصيب انسان نمي‌شود.
رضايي بيان كرد: زائر صرفنظر از قرآن و زيارت بايد سعي كند در درون خودش تحول ايجاد و احساس كند سفر براي او دستاوردي داشته است و اگر در طول سفر براي او مشكلاتي ايجاد شد اين مشكلات را به شهر و اطرافيان خود منتقل نكند.
قائم مقام نماينده ولي فقيه در بنياد مسكن انقلاب اسلامي اظهار كرد: كسي كه مقرب خدا باشد و از نزديك به زيارت برود بايد تحملش را هم بالا ببرد و مشكلات را براي رضاي خدا تحمل كند چون نقل مشكلات باعث صرفنظر كردن افراد ديگر از رفتن به اين سفرهاي معنوي مي‌شود.
رضايي با تأكيد بر پرهيز از صرف وقت زائران در بازارها براي خريد سوغات عنوان كرد: الحمدلله همه چيز در كشور وجود دارد و نبايد زائران وقت خود را صرف خريد سوغات كنند و ارز از كشور در راهي كه نه چندان ضروري است صرف شود.
وي با بيان اينكه دستيابي به عمره آسان نيست تصريح كرد: زائران بايد از اين فرصت براي قرائت قرآن و طواف و خودسازي بهره ببرند زيرا عمر سفر كوتاه است و انسان تا شروع مي‌كند مي‌بيند تمام شده و بايد به موطن خود برگردد.
استاد حوزه علميه همچنين با اشاره به اهميت و ثواب زيارت كربلا اظهار كرد: بر زيارت امام حسين (ع) به اندازه‌اي تأكيد شده است كه براي هيچ مستحب ديگري اينقدر ثواب بيان نشده مخصوصا اربعين كه جايگاه مقدسي در شيعه دارد و فضيلت آن قابل شمارش نيست.
وي با اشاره به خاطرات برخي از افراد كه به پياده‌روي در ايام اربعين رفته‌اند گفت: برخي بزرگان نقل كرده‌اند كه ما بسياري از مشكلاتمان را در اين سفر حل كرده‌ايم و حاجت گرفته‌ايم.
اين مسئول در پايان تأكيد كرد: در شرح حال برخي افراد داريم كه گفته‌اند ما از زيارت امام حسين (ع) موفقيت‌هاي زيادي به دست آورده‌ايم و حتي موفقيت علمي خود را مديون زيارت امام حسين (ع) به خصوص در اربعين بوده‌ايم و در سيره بزرگان ما اين مسايل وجود داشته است.


| شناسه مطلب: 42054




زيارت معارف حج