يك مدرس حوزه علميه:زائران خود را نسبت به خدا،قرآن و پيامبر متعهد كنند
يك مدرس حوزه علميه قم و دانشگاه،گفت: زائراني كه به سرزمين وحي اعزام مي شوند بايد در زمان حضورشان با قرآن آشنا شوند و نسبت به قرآن، پيامبر(ص)و خدا متعهد شوند كه دستورات قرآن را سرلوحه اعمالشان در زندگي قرار دهند.
حجت الاسلام والمسلمين مهدوي راد در گفتگو با خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج با بيان برخي توصيهها به زائران عمره تصريح كرد: زائر در هر سن و سالي كه به عمره مشرف ميشود بايد گونه اي متعهد شود كه عمره او در وي تحول ايجاد كند و به احكام و دستورات قرآن پايبند باشد.
وي زائران را به كسب معارف قبل از اعزام توصيه كرد و بيان داشت: زائران بايد قبل از اعزام كتابهاي مربوط به مناسك عمره ، تاريخ مكه، اماكن مقدس در حرمين شريفين و همچنين اسلام را مطالعه كنند تا سطح آگاهي و معرفت خود را بالا ببرند و بدانند به چه سرزميني وارد ميشوند.
مهدوي راد، افزود: زائران بايد بدانند كه اسلام با غربت و سختي شروع شده است و امروز بيش از يك ميليارد و نيم طرفدار دارد لذا بايد هرجا هستيم و از قوم و مذهبي كه باشيم براي اعتلاي اين دين الهي فعاليت كنيم.
وي با توجه به اهميت حفظ آثار معنوي زيارت براي زائران پس از بازگشت از سفر مكه و مدينه، تصريح كرد: زائران بايد نورانيتي كه در اين سفر بدست ميآورند را در خود حفظ كنند چراكه عمره گزار واقعي كسي است كه پس از بازگشت به گناه آلوده نشود و با دوري از گناه اين نورانيت را براي هميشه در خود حفظ كند.
اين استاد دانشكده الهيات دانشگاه تهران ادامه داد: ايرانيان در مكه به عنوان مردمان يك كشور غريبه حاضر هستند و طبيعتاً آداب، رسوم و فرهنگ آنها با ما متفاوت است و زائران ايراني بايد بدون توجه به برخوردهاي برخي سعوديها به انجام مناسك خود بپردازند.
مهدوي راد در پايان تاكيد كرد: با توجه به اينكه وهابيون در عريستان رخنه كرده اند و حرم شريف نبوي را با سليقههاي خشن خود اداره ميكنند توصيه ميشود زائران با آنها درگير نشوند چرا كه آنها هيچ گاه حاضر به پذيرفتن اخلاق و رويه ما نيستند و بحث با آنها هيچ نتيجه اي ندارد، لذا خودشان را از درگيري دور كنند.