حرم مطهر رضوي رخت عزا بر تن كرد
حرم مطهر حضرت امام رضا(ع) در سالروز رحلت جانگداز نبي مكرم اسلام(ص) و شهادت دومين اختر تابناك آسمان ولايت وامامت حضرت امام حسن مجتبي(ع) در سوگ و عزاست.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، ده ها هزار نفر از ارادتمندان ساحت مقدس اهل بيت عصمت و طهارت(ع) از اقصي نقاط دنيا و ايران اسلامي براي عرض تسليت رحلت رحمةللعالمين پيامبر مكرم(ص) و كريم اهلبيت(ع) به حرم مطهر رضوي مشرف ميشوند.
اين گزارش حاكي است؛ برودت و سردي هوا مانعي براي عرض ارادت عاشقان خاندان اهلبيت(ع) نبوده و زائران بسياري از راههاي دور، با پاي پياده به حرم مطهر رضوي مشرف شدند تا اين ايام حزنانگيز را به ساحت ملكوتي حضرت امام رضا(ع) تسليت عرض كنند.
عزاداران در قالب دستههاي سينهزني و زنجيرزني وارد حرم مطهر حضرت امام رضا(ع) ميشوند و با برپايي عزاداري در غم رحلت نبي مكرم اسلام(ص) و شهادت مظلومانه امام حسن مجتبي(ع) اشك ماتم ميريزند.
صحن و سراي بارگاه منور رضوي در مصيبت رسول اكرم(ص) و امام حسن(ع) سياهپوش است و بار ديگر دل شيعيان با ذكر مصائب مظلوميت خاندان اهلبيت عصمت و طهارت(ع) داغدار شده است.
صحنها و رواقهاي حرم مطهر رضوي در اين شب و روز با حضور پر شور زائران عزادار سراسر رنگ سوگ و ماتم به خود گرفته است.
به همين مناسبت از سوي معاونت تبليغات و ارتباطات اسلامي آستان قدس رضوي ويژه برنامهاي براي عموم عزادران با مركزيت رواق بزرگ امام خميني(ره) با مرثيهسرايي و نوحهخواني مداحان و ذاكران اهل بيت(ع) و با حضور هزاران سوگوار و عزادار تدارك ديده شده است.