رابطه حج و حقوق بشر بررسی می‌شود

نشست علمی تخصصی «حج و حقوق بشر» با هدف استفاده از ظرفیت‌های حج در عرصه حقوق بشر و استفاده از ظرفیت‌های حقوق بشر در حمایت از حج و حجاج در قم برگزار می‌شود.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، گروه فقه و حقوق پژوهشكده حج و زيارت در راستاي تحقق اهدف خود با همكاري مركز فقهي ائمه اطهار (ع) و كميسيون حقوق بشر اسلامي تهران، نشست علمي «حج و حقوق بشر» را ۸ اسفندماه برگزار مي‌كند.
در اين نشست تخصصي كه با هدف استفاده از ظرفيت‌هاي حج در عرصه حقوق بشر و استفاده از ظرفيت‌هاي حقوق بشر در حمايت از حج و حجاج برگزار مي‌شود، حجج اسلام والمسلمين مسعود راعي و محمدجواد ارسطا، همچنين دكتر قربان‌نيا و دكتر ضيائي به بيان نظرات خود درباره اين اهداف مي‌پردازند.
گفتني است، نشست علمي تخصصي حج و حقوق بشر، پنج شنبه، ۸ اسفند ماه، در سالن مركز فقهي ائمه اطهار (ع) قم برگزار مي‌شود.