استاد حوزه علمیه قم:
حجگزاران مصلحت و عزت جامعه اسلامی را به یکدیگر گوشزد کنند
استاد حوزه علمیه قم گفت باید حجگزاران اصل مصلحت و عزت جامعه اسلامی را در سفر زیارتی به یکدیگر گوشزد کنند.
به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج، حجتالاسلام جلال رضويمهر اظهار كرد: حج مناسك ويژهاي است كه خداوند نصيب بندگان خاص خودش ميكند و بايد اين نكته را در نظر داشت كه زيارت قبر شريف نبوي در مدينه و قبور ائمه بقيع (ع) سعادتي است كه نصيب هر كس نميشود.
وي خاطرنشان كرد: حضور در مسجدالحرام و طواف پيرامون خانه خدا جزء بزرگترين نعمتهايي است كه خداوند نصيب بندگان خاص خود ميكند.
استاد حوزه علميه قم عنوان داشت: پيكر انسان براي تقويت روح ايمان و قوت قلب نيازمند توجه خداي سبحان است و هر زائر خانه خدا كه از ايران اسلامي به مدينه و مكه مشرف ميشود، سفيري از سوي ملت ايران است.
وي يادآور شد: بايد بدانيم كه چشمهاي دوست و دشمن به برخوردها، گفتار و اتخاذ مواضع ما دوخته شده است بنابراين از جدال و مبارزه با افرادي كه مامور دامن زدن به اين امر هستند، بايد خودداري كرد تا زمينه توهين و تحقير بيشتر فراهم نشود.
رضويمهر با بيان اينكه دشمن از وحدت مسلمين در هراس است گفت: بايد با اهتمام در نماز جماعت شركت كرده و از سخن گفتن با صداي بلند، عدم توجه به قرار دادن قرآن بر روي رحل يا پشت كردن به قفسههاي قرآن جلوگيري كنيم.
نماينده طلاب و فضلاي همدان در مجمع نمايندگان حوزه علميه قم يادآور شد: از پوشش مناسب و تميز براي حضور در مسجد و ترجيحا لباس سفيد كه مستحب است براي زيارت مسجد نبوي و خانه خدا بهره ببريم.
وي تاكيد كرد: با حجاج بايد مهربانانه برخورد كنيم تا بدانند ايران اهل مهرورزي و احترام متقابل به همه ملتها به ويژه مسلمانان است.
رضويمهر خاطرنشان كرد: امداد، همدلي، همراهي و كمك به هم قافلهها در كاروان از آداب حج است و به ويژه جوانان به علت نيروي جواني، شادابي و نشاط بايد افراد سالخورده و نيازمند كمك را ياري كنند.
وي با اشاره به اعمال حج گفت: بالاترين عمل در مناسك حج خواندن قرآن، نگاه كردن به كعبه، طواف خانه خدا و مناسك حج و به جا آوردن فريضه نماز است و هرگز نبايد از مسائل خرافه به دور از واقعيت و به دور از شأن فرد پيرو مكتب اهل بيت (ع) پيروي كرد.
نماينده طلاب و فضلاي همدان در مجمع نمايندگان حوزه علميه قم عنوان داشت: بزرگترين ارمغان حاجي براي دوستان، همكيشان و همشهريان دعا در غياب آنهاست بنابراين بايد با دلي پاك و قلبي زلال دستها را به آسمان بلند كرده و بستگان، دوستان و آشنايان را دعا كنند.
وي خاطرنشان كرد: حجاج از دعا براي طول عمر رهبر معظم انقلاب و موفقيت دولت اسلامي دريغ نكنند زيرا چشم امام زمان (عج) به مملكت اسلامي دوخته شده است.
رضويمهر با بيان اينكه نظم و انضباط نشانگر شخصيت يك مسلمان متعالي است كه بايد اين شخصيت را حفظ كند گفت: از خواهران و برادران حجگزار تقاضا ميشود كه با پليس و ماموران ارشاد مستقر در حرم همكاري كنند و نظم و انضباط كه نشانگر شخصيت يك مسلمان متعالي است را حفظ كنند.
وي يادآور شد: خواندن دعا با صداي بلند و نوحه كردن در معابر و ايجاد سد معبر براي سعوديها توهين است، رعايت اين مسائل ميتواند زمينهاي را فراهم كند تا حجي مقبول در پيشگاه خدا داشته باشيم.
استاد حوزه علميه قم گفت بايد حجگزاران اصل مصلحت و عزت جامعه اسلامي را در سفر زيارتي به يكديگر گوشزد كنند.