آمار بیکاری در شهر مکه مکرمه افزایش یافت
روزنامه المدینه چاپ عربستان با اشاره با آمار اتنشار یافته از سوی مرکز آمار این کشور در خصوص وضعیت بیکاری در عربستان سعودی نوشت که بیکاری در شهر مکه مکرمه نسبت به سایر شهرهای این کشور افزایش قابل ملاحظه ای نشان میدهد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، اين روزنامه روز دوشنبه نوشت كه امار بيكاران ردعربستان سعودي به بيش از دو ميليون وچهارصد هزار نفر اعلام شده است كه اين رقم نسبت به سال گذشته ميلادي افزايش قابل ملاحظه اي را نشان ميدهد.
المدينه در ادامه افزود: تنها ۶۰۰ هزار نفر در شهر مكه جويايي كار هستند بسياري از انان با داشتن مدارك دانشگاهي
همچنان بيكار هستند.
اين گزارش ميافزايد كه اين در حالي است كه وزارت كار عربيستان تنها توانايي استخدام ۲۹ هزار نفر در مشاغل مختلف را دارد.
پيشتر نيز سازمان اقتصادي ويژه بررسي وضعيت مشاغل در كشورهاي عربي وابسته به سازمان همكاري كشورهاي اسلامي اعلام كرده بود كه روند بيكاري در كشورهاي عربي رو به افزايش است وبرخي كشورهاي حوزه خليج فارس نيز از نسبت بيشتري برخوردار هستند.