افزایش یک میلیون زائر به آمار عمرهگزاران
وزیر حج عربستان از صدور بیش از شش میلیون و ۲۰۰ هزار روادید عمره از ابتدای موسم عمره در ماه صفر تا کنون خبر داده است.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، بر اساس گزارش روزنامه الشرق، بندر بن محمد حجار وزير حج عربستان اعلام كرد: از ابتداي عمليات عمره، تا كنون، شش ميليون و ۲۳۰ هزار رواديد براي زائران عمرهگزار جهان اسلام صادر شده است.
وي خاطر نشان كرد: تعداد رواديد صادره عمره در موسم امسال نسبت به سال گذشته، به ميزان يك ميليون رواديد افزايش يافته است.
حجار افزود: تعداد عمره گزاران وارد شده به سرزمين وحي از ابتداي موسم تا كنون به پنج ميليون و ۶۱۵ هزار رواديد و تعداد عمره گزاران خارج شده در همين مدت به پنج ميليون و ۳۰۰ هزار نفر رسيده است.
وي تصريح كرد: اين آمار كه در موسم عمره امسال محقق شده به آمادگي كامل پيش از موسم و آمادگي قبلي براي برنامه ريزي مستحكم اشاره ميكند كه تمام نيازهاي خدماتي را فراهم كرده است.
وزير حج عربستان از تحولات كيفي در طرحهاي بزرگ توسعه در مكه مكرمه و مدينه منوره خبر داد و افزود: موفقيتهاي به دست آمده نتيجه اجراي برنامه مسير الكترونيك عمره است كه تحول كيفي در روند صدور رواديد عمره از ابتداي موسم تا كنون ايجاد كرده است.