آیت‌ الله هاشمی رفسنجانی: بین حادثه غزه و جنایات داعش رابطه‌ی تنگاتنگی وجود دارد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر این‌که بین حادثه غزه و فعالیت گروهک تروریستی داعش در عراق رابطه‌ی تنگاتنگی وجود دارد، نقش صهیونیست‌ها را در هر دو مورد بسیار برجسته و پررنگ خواند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از ايسنا، آيت‌ الله هاشمي رفسنجاني در ديدار جمعي از كاركنان، اعضاي هيأت مديره و مديران سازمان تأمين اجتماعي با تبريك ولادت با سعادت حضرت امام حسن مجتبي(ع) اظهار داشت: از خداوند مي‌خواهم توفيق خودسازي و بهره‌مندي از ماه مبارك رمضان كه در آن سفره بي‌پايان الهي‌اش در اختيار بشر گذاشته شده است به همگان اعطا كند.
وي در بخشي از سخنان خود با بيان حوادث تلخ و اندوهبار غزه گفت: اتفاقات اخير نوار غزه تابلوي از بدترين خشونت‌ها و ظلم‌هاي صهيونيست‌هاست كه لكه ننگ جديدي در پرونده قدرت‌هاي بزرگ جهاني و سازمان ملل از خود برجاي گذاشته است.
هاشمي رفسنجاني با اشاره به بمباران نقاط مختلف غزه توسط اسرائيل، تكرار حادثه خونين بار اخير غزه در ماه مبارك رمضان و سكوت مجامع بين‌المللي را تأسف بار خواند و افزود: اسرائيل هراز چندگاهي با حمايت و كمك جريان تروريستي، سازمان ملل و آمريكا كما في‌السابق مردم فلسطين را از وطن و سرزمين خود بيرون و آنها را آواره كشورهاي همسايه، مي‌كند.
هاشمي رفسنجاني همچنين طي سخناني به جنايات گروه تكفيري در عراق اشاره كرد و گفت: اينها به خيال خودشان مي‌خواهند اسلام ناب و خلافت جهاني اسلام را تأسيس كنند، اما در واقع به دنبال از بين بردن آبروي اسلام هستند، چرا كه جهان رفتارهاي آنان را به اسلام نسبت مي دهند و در اين ميان رسانه‌هاي معاند خارجي از كردار و گفتار آنان در راستاي اهداف خود سوء استفاده مي‌كنند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام تفرقه را عامل اصلي پيشروي گروهك تروريستي در عراق خواند و افزود: همان‌طور كه آيت‌الله العظمي سيستاني تأكيد مي‌كنند، همدلي و اتحاد دولت و مردم عراق در اين زمينه راه‌گشا و زمينه‌ساز شكست و خروج نيروهاي داعش وجدائي طلبان از عراق است.
وي با تأكيد بر اين‌كه بين حادثه غزه و فعاليت گروهك تروريستي داعش در عراق رابطه‌ي تنگاتنگي وجود دارد، خاطر نشان كرد: در هر دو مورد نقش صهيونيست‌ها بسيار برجسته و پررنگ است و بايد مواظب اين‌گونه رفتارها كه تهديدي براي جهان اسلام به شمار مي‌روند، باشيم.
هاشمي رفسنجاني تندروي و افراط را پايه اصلي تروريست‌ها برشمرد و گفت: وجود ژن‌هاي افراطي، عقده‌ها، اشتباهات و خيالات در نيروهاي افراطي مانع بزرگي براي استقلال و قيام ملت‌هاست.
ايشان ادامه داد: تروريسم يك ضلع مثلث از سلطه-گري خارجي و استبداد داخلي است كه نمي‌گذارد ملت‌ها آزاد باشند و در تبديل بهار عربي به خزان عربي نقش بسزائي ايفا مي‌كنند.