نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت:

اطلاع رسانی به زائران از شرایط کشور میزبان در سفرهای زیارتی ضروری است

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت بر ضرورت تلاش برای تحکیم وحدت مسلمانان در سفرهای زیارتی اظهار داشت: در حوزه سلامت سفرهای زیارتی باید بحث اطلاع رسانی جدی گرفته شود تا همه زائران توجیه شوندکه چگونه عمل کنند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، حجت الاسلام و السملين سيد علي قاضي عسكر كه در جمع مسوولان حراست دفاتر حج وزيارت كل كشور سخن مي‌گفت افزود: در حوزه حج و زيارت بايد تمام تلاش ما ضمن پاي بندي به اصول، در اين جهت باشد كه بي جهت حساسيتي را در كشورهاي ميزبان بوجود نياوريم.
سرپرست حجاج ايراني افزود: زائران ايراني از اقشار مختلف جامعه هستندو متناسب با هر قشري اطلاع رساني به آنها تقويت شود تا آگاهانه عمل كنند ودر كشورهاي عراق و عربستان دچار گرفتاري نشوند.
آقاي قاضي عسكر سفرهاي زيارتي را فرصتي مناسب براي معرفي مكتب اهل بيت ودست آوردهاي انقلاب اسلامي دانست. وي افزود: شرايط خاص كشورهاي ميزبان در سفرهاي زيارتي به طور جدي با مردم در ميان گذاشته شود تا زائران از شرايط اين كشورها آگاه شوند.
آقاي قاضي عسكر اظهار داشت: سالانه ميليون‌ها زائر ايران به كشورهاي عراق و عربستان اعزام مي‌شوند لازم است مسئولين بعثه و سازمان مراقبت‌هاي جدي در حوزه امنيت سفر آنها در نظر بگيرند. بايد از آموزش‌هاي تكراري به زائران پرهيز كرد و شيوه‌هاي نويني به كار گرفته شود تااهداف مورد نظر ما را تامين كند.
وي به اصلاح ديگران از ديدگاه اسلام اشاره كرد و اظهار داشت: اسلام راهكارهاي مناسبي براي اصلاح ديگران بويژه در زمينه آسيب‌هاي اخلاقي در سفرهاي زيارتي ارائه داده كه بايد با صبر و حوصله و بدور از جنجال عمل شود.
نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت افزود: بايد تلاش شود فضاي آرامي كه اكنون در حوزه سازمان وجود دارد حفظ شود و مراقب بود تا ضمن تلاش براي صيانت از زائرين، دقت لازم صورت گيرد تا فسادي بروز نكند و تمام سعي خود را متوجه اين مساله كنيم كه از فتنه‌هاي اخلاقي، سياسي و اقتصادي مخالفت بعمل آوريم.