طنین شعار ضد صهیونیستی در کشورهای مختلف

مردم کشورهای اروپایی، آسیایی، افریقایی و امریکایی در این مدت واکنش هایی را به جنایات رژیم صهیونیستی داشته اند و این روند همچنان ادامه دارد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از ايرنا، ۳۳ روز از دفاع مردم غزه در برابر حملات رژيم صهيونيستي مي‌گذرد و شمار شهداي فلسطيني در اين ايام به بيش از يك هزار و ۹۰۰ نفر رسيده است.
مردم كشورمان و اقشار مختلف سياسي و اجتماعي از ابتداي جنايات رژيم صهيونيستي در غزه، با برپايي تجمع، حملات اين رژيم جعلي را محكوم كرده و نسبت به اين اتفاق واكنش نشان دادند.
مردم كشورهاي اروپايي، آسيايي، افريقايي و امريكايي در اين مدت واكنش‌هايي را به جنايات رژيم صهيونيستي داشته‌اند و اين روند همچنان ادامه دارد.
در ۲۴ ساعت گذشته، اخبار متعددي از كشورهاي مختلف درباره تجمع اعتراض آميز نسبت به جنايات رژيم صهيونيستي در غزه منتشر شده و مردم، از مردم غزه به لحاظ انساني و البته مالي اعلام حمايت كردند.
برلين
گروهي از مردم آلمان هم روز شنبه در تجمعي نسبت به جنايات رژيم صهيونيستي در غزه واكنش نشان دادند.
شهر برلين پايتخت آلمان بعد از ظهر شنبه شاهد يكي از بي‌سابقه‌ترين راهپيمايي‌هاي اعتراضي در چند سال گذشته بود كه طي آن هزاران نفر از مردم اين شهر با سردادن شعار ˈاسرائيل كودك كشˈ، جنايات نظاميان صهيونيست در غزه و كشتار زنان و كودكان فلسطيني را محكوم كردند.
اين راهپيمايي اعتراضي كه براي چندمين بار طي روز‌ها و هفته‌هاي گذشته در برلين برگزار شد از ساعت ۱۵ آغاز و به رغم بارش شديد باران بيش از ۳ ساعت به طول انجاميد و هزاران نفر از معترضان با شعار‌ها و فريادهاي خود از ملت مظلوم فلسطين و غزه حمايت و جنايات غير انساني رژيم اشغالگر صهيونيستي در اين منطقه را به شدت محكوم كردند.
راهپيمايان در شعارهاي خود از نتانياهو به عنوان ˈتروريست كودك كشˈ ياد كرده و بار‌ها با شعار ˈ اسرائيل جنايت مي‌كند، آلمان حمايت مي‌كندˈ دولت آنگلا مركل را به خاطر پشتيباني از اين جنايات ضد بشري و سكوت در برابر نقض حقوق بشر در غزه مورد انتقاد قرار دادند.
روسيه
شماري از مردم مسكو با اجتماع در برابر ساختمان سفارت فلسطين در روسيه حمايت خود را از ساكنان غزه در برابر جنايت نيروهاي رژيم صهيونيستي اعلام كردند.
اين اجتماع عصر روز شنبه برگزار شد و در آن حدود ۱۵۰ نفر شركت كرده و جنايت‌هاي رژيم صهيونيستي را محكوم كردند.
شركت كنندگان در اين اجتماع شعارهايي همچون ˈغزه ما با تو هستيمˈ، ˈترور اسراييل را محكوم مي‌كنيمˈ و ˈمرگ بر اسراييلˈ، فرياد مي‌زدند.
كميته حوادث غيرمترقبه انگليس نيز روز شنبه با اعلام اينكه با گذشت ۲۴ ساعت از زمان اعلام درخواست كمك‌هاي بشردوستانه براي مردم غزه، ۴ ميليون و ۵۰۰ هزار پوند براي اين منظور جمع آوري شده است، اعلام كرد كه با توجه به ابعاد فاجعه در غزه به كمك‌هاي بيشتري نياز است.
بر اساس اعلام اين كميته، استقبال خوب مردم اين كشور از اين درخواست، سبب شد كه اين كميته امدادي بتواند به ارسال كمك‌هايش به غزه سرعت بيشتري ببخشد. همچنين به رغم از سرگيري مجدد درگيري‌هاي در غزه، سازمان‌هاي امدادي در تلاش براي كمك به صد‌ها هزار مردم بي‌خانمان و نيازمند مواد غذايي، آب، سرپناه و خدمات درماني دراين منطقه هستند.
اين كميته امدادي پيش‌تر اعلام كرده بود: بدنبال چهار هفته جنگ وحشتناك درغزه، بيش از نيم ميليون نفر در اين منطقه آواره شده‌اند و درحال حاضر بيش از ۴۸۵ هزار نفر از مردم غزه نياز به كمك‌هاي فوري غذايي دارند و يك ميليون و ۵۰۰ نفر از ساكنان اين منطقه نيز با محدوديت دسترسي به آب و امكانات بهداشت مواجه هستند.
انگليس
مردم انگليس نيز روز شنبه با شركت در تظاهراتي گسترده در قلب شهر لندن، ضمن ابراز همبستگي با ملت فلسطين، حملات ددمنشانه رژيم صهيونيستي عليه مردم غزه و حمايت‌هاي آمريكا از اين رژيم را محكوم كردند.
اين تظاهرات از برابر ساختمان اصلي ˈبي بي‌سيˈ آغاز و پس از عبور تظاهركنندگان در برابر سفارت آمريكا، در هايد پارك لندن، پايان يافت.
ده‌ها هزار نفر در اين تجمع شركت كرده و تظاهركنندگان ضمن سر دادن شعارهاي فلسطين بايد آزاد گردد، قتل عام كودكان و زنان فلسطيني بايد متوقف شود، فرياد مي‌زدند آمريكا، بي‌بي سي شرمتان باد.
بيانيه مشترك آلمان، فرانسه و انگليس
وزيران امور خارجه سه كشور آلمان، فرانسه و انگلستان با صدور بيانيه‌اي از آنچه بازگشت دوباره خشونت و كشتار مردم بي‌دفاع در غزه به خاطر بي‌توجهي به آتش بس، خوانده شده است، بشدت ابراز نگراني كردند.
در بيانيه سه وزير خارجه اروپايي كه روز شنبه منتشر شده، همچنين بر پايبندي طرفين درگير در منطقه به مفاد آتش بس تاكيد شده است.
در اين بيانيه، فرانك وال‌تر اشتاين ماير، لوران فابيوس و فيليپ هاموند با قدرداني از تلاش‌هاي مصر در راه پايان دادن به حملات نظامي به غزه از ادامه اين تلاش‌ها حمايت كرده و براي برقراري آتش بس دائمي در منطقه اعلام آمادگي كرده‌اند.
سه وزير خارجه اروپايي در بيانيه خود همچنين تاكيد كرده‌اند: اولويت اصلي در مذاكرات صلح بايد بازگشت به گفت‌و‌گو‌ها براي تشكيل دو دولت مستقل باشد كه به گفته آن‌ها تنها راه حل اين مناقشه خواهد بود.
هند
هندي‌ها نيز در تجمعي خواستار تحريم رژيم صهيونيستي شدند. گروه كثيري از شهروندان پايتخت هند از جمله شماري زيادي از طرفداران آيين هندو روز شنبه در گردهمايي همبستگي با مردم غزه خواستار تحريم رژيم صهيونيستي شدند.
در اين گردهمايي اعتراض آميز شمار زيادي از شخصيت‌هاي سياسي و فرهنگي از جمله نمايندگان پارلمان دهلي نو و اصحاب رسانه و فعالان حقوق بشر حضور داشتند.
بي‌راجا، نماينده مجلس دهلي در مصاحبه با خبرنگار ايرنا درحاشيه اين تظاهرات ضمن محكوم كردن تداوم قتل عام مردم غزه گفت: دنيا بايد رژيم اسراييل را تحريم كند.
وي خواستار ورود عملي كشورهاي مستقل و آزاد انديش جهان براي جلوگيري از نسل كشتي در غزه شد.
تركيه
يوسف حلاج اوغلو، نماينده مجلس ملي تركيه از حزب مخالف ˈ حركت مليˈ و رييس سابق ˈبنياد زبان، فرهنگ و تاريخˈ اين كشور گفت كه ر‍ژيم صهيونيستي در نوار غزه دست به جنايت جنگي زده است.
وي در گفت‌و‌گو با ايرنا بمباران مساجد، بيمارستان‌ها و مدارس در غزه توسط صهيونيست‌ها را بيانگر عمليات نظامي عليه غيرنظاميان دانست و گفت: در غزه يك «تراژدي انساني» در حال اجرا است و اسراييل جرايم جنگي مرتكب شده و حتي مي‌توان گفت كه تل آويو در غزه «دست به نسل كشي» زده است.
دبير كل اتحاديه عرب
نبيل العربي دبير كل اتحاديه عرب نيز خواستار آتش بس فوري و از سرگيري مذاكرات ميان فلسطيني‌ها و رژيم صهيونيستي براي اجرايي كردن طرح پيشنهادي مصر شد.
پايگاه خبري ˈالمصري اليومˈ به نقل از دبير كل اتحاديه عرب يادآور شد: آتش بس در نوار غزه امري ضروري است و طرح پيشنهادي مصر بايد اجرايي شود.
وي افزود: مردم فلسطين بايد به همه حقوق مشروع خود برسند و محاصره ستمگرانه نوار غزه نيز بايد پايان يابد تا در ‌‌نهايت اندكي از درد و رنج‌هاي مردم فلسطين كاسته شود.
آنروا
همچنين كريستوفر گونس، سخنگوي آژانس آوارگان فلسطيني سازمان ملل متحد (آنروا) روز شنبه اعلام كرد كه حصر ۷ ساله نوار غزه بايد پايان يابد تا امكان ساخت و ساز در اين منطقه فراهم شود.
خبرگزاري فرانسه در اين باره نوشت: گونس در اين باره يادآوري كرده كه بخش‌هاي زيادي از غزه، با خاك يكسان شده است و نمي‌توانيم اين منطقه را با دست و بال بسته بازسازي كنيم.
وي هشدار داد كه دست كم ۶۵ هزار نفر در طول يك ماه درگيري اسراييل و حماس، شاهد ويران شدن خانه‌هاي خود بوده‌اند.
بانك جهاني
لوموند همچنين به نقل از استين لاو يورجنسن (Steen Lau Jorgensen) نماينده بانك جهاني در غزه نوشت: بازسازي غزه يك ضرورت غير قابل ترديد است.
يورجنسن با اشاره به تخريب زيرساخت‌هاي متعدد از جمله تنها نيروگاه برق غزه، مردم منطقه بدون برخورداري از برق، آب آشاميدني، خدمات بيمارستاني مناسب با دشواري‌هاي فراواني روبه رو هستند.
نماينده بانك جهاني در غزه اولويت نخست بازسازي غزه را مدارس اعلام كرد و افزود: سال تحصيلي جديد چند هفته ديگر آغاز مي‌شود و اين در حالي است كه بسياري از مردم در مدارس پناه گرفته‌اند و تعدادي از مدارس نيز تخريب شده است. فراهم آوردن شرايط ابتدايي زندگي همچون بازسازي منازل، عرضه آب و دسترسي به برق امري ضروري است.


| شناسه مطلب: 47052




غزه صهيونيست