کارگاه تولید نان حرم علوی راه اندازی شد+عکس

با تلاش بخش امور مهندسی آستان قدس علوی کارگاه تولید نان و نان فانتزی برای مهمانسرای آستان راه اندازی شد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از روابط عمومي آستان قدس علوي، عيسي الخراسانى مسؤول مهمانسراي آستان قدس علوي اظهار داشت: يك فرن تمام اتوماتيك جهت توليد نان ماشينى و نان فانتزى در زمينى كه به آستان تعلق دارد نصب گرديد و بعد از آماده كردن تمامى تجهيزات لازم توسط بخش مهندسى اين كارگاه توليدى راه اندازى شد.
الخراسانى افزود: اين كارگاه شامل چند اتاق مجهز به دستگاه هاى تمام اتوماتيك ويژه توليد خمير و بسته بندى و انبار مى باشد. همچنين در روند توليد نان تمامى نكات بهداشتى رعايت مى شود.
مسؤول مهمانسراى آستان در ادامه گفت: كارگاه توليد نان آستان شامل دو بخش توليد نان ماشينى و نان فانتزى مى باشد و در هر بخش بهترين و مدرنترين دستگاه هاى تمام اتوماتيك پخت نان و خمير گيرى به كار مى رود.
وى در رابطه با بازدهى اين كارگاه گفت: در اين كاركاه در هر يك ساعت ۱۰۰ عدد نان و در هر ۴۵ دقيقه ۵۰۰ نان فانتزى توليد مى شود. سعى داريم در آينده نزديك اين مقدار توليد را افزايش دهيم تا بتوان نياز مهمانسراى آستان را در ايام زيارتهاى مليونى به راحتى بر طرف كنيم.
گفتنى است مهمانسراى آستان همه روزه ميزبان صدها تن از زائران بارگاه مطهر علوى مى باشد و اين تعداد در برخى ايام مانند ماه رمضان و اربعين حسينى به هزاران زائر افزايش مى يابد.


| شناسه مطلب: 48304




عتبات نجف