بازگشت۴۱هزار حاجی یکشنبه۳۱کاروان به ایران می‌آیند

با محاسبه خروج ۳۲ کاروان تا پایان وقت امروز از سرزمین وحی امشب فقط ۶ هزار و ۸۷۱ حاجی ایرانی در مکه مکرمه حضور دارند در حالی که ۱۵ هزار و ۷۵۹ حاجی در مدینه منوره اقامت دارند و تاکنون۴۱ هزار حاجی به ایران اسلامی بازگشته‌اند.

به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج از سرزمين وحي، فردا يكشنبه ۲۷ مهرماه ۳۱ كاروان از سرزمين وحي وارد جمهوري اسلامي ايران خواهند شد كه از اين تعداد ۲۱ كاروان از مدينه منوره و ۱۰ كاروان از مكه به جده و سپس به ايران بازمي گردند.
بنابراين گزارش، ۶ كاروان از استان خوزستان، ۵ كاروان از تهران، ۴ كاروان از زنجان و همين ميزان نيز از اصفهان، خراسان رضوي، يزد و آذربايجان شرقي نيز هر كدام دو كاروان و قم و كاشان و لرستان و خراسان شمالي نيز هر كدام يك كاروان به ميهن اسلامي بازمي گردند.
به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع ر ساني حج، با محاسبه خروج ۳۲ كاروان تا پايان وقت امروز از سرزمين وحي امشب فقط ۶ هزار و ۸۷۱ حاجي ايراني در مكه مكرمه حضور دارند در حالي كه ۱۵ هزار و ۷۵۹ حاجي در مدينه منوره اقامت دارند.
تاكنون۴۱ هزار حاجي به ايران اسلامي بازگشته‌اند.
انتقال حجاج ايراني كه از۱۷ مهر آغاز شده است و تا ششم آبان ادامه خواهد داشت.