اجرای نمایش در مسیر پیاده‌روی زائران به کربلا

مرکز هنرهای نمایشی انقلاب اسلامی، نمایش جدید خود را در مسیر پیاده روی زائران به کربلا در ستون ۲۸۵ اجرا می‌کند.

به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج به كربلاي معلي عليرضا كوهفر رييس مركز مُهنا، درباره تازه‌ترين فعاليت گروه نمايشي اين مركز توضيح داد: قرار است اين بار نمايش را در مسير نجف به كربلا اجرا كنيم. چرا كه اين محل مسير اصلي حركت زائران به كربلا است و در كنار بسته فرهنگي تبليغاتي مركز مُهنا همچون برگزاري نمايشگاه عكس و اجراي سرود، اجراي نمايش نيز پيش‌بيني شده است.
وي افزود: مخاطبان اصلي ما زائراني هستند كه به صورت پياده به سمت كربلا حركت مي‌كنند و ما سعي مي‌كنيم نمايش را در قالب آيتم‌هاي كوتاه ۱۰ دقيقه‌اي اجرا كنيم و اين آيتم‌ها در طول روز تكرار مي‌شوند.
رييس مركز مُهنا با اشاره به بخش‌هاي مختلف نمايش، اظهار كرد: نمايش با آيتم كربلا و روايت حضرت مسلم آغاز مي‌شود و با روضه حضرت ابوالفضل و كاروان اسراي كربلا با محوريت حضرت زينب ادامه پيدا مي‌كند.
در ادامه آيتم امام رضا (ع) را داريم و به حديث سلسله الذهب اشاره مي‌كنيم. پس از آن هم آيتم ظهور اجرا مي‌شود كه در آن بحث‌هاي آخرالزماني همچون بحث داعش و جنايت تكفيري‌ها مطرح خواهد شد.
كوه‌فر از اجراي اين آيتم‌ها در ۳۰ دقيقه خبر داد و گفت: همان عوامل نمايش «فصل شيدايي» در اين كار حضور دارند و بخش صدا و تصوير همچون نورپرداز، جلوه‌هاي ويژه ميداني، صحنه، كارگرداني و توليد افراد با رزومه‌اي هستند كه آن نمايش را اجرا كردند. آنها از چهارشنبه هفته گذشته در منطقه مستقر شده‌اند و مرحله ساخت دكور در حال انجام است.
وي با اشاره به خلأ خدمات فرهنگي در مسير پياده‌روي زائران تصريح كرد: اكثر زائران از خدمات رفاهي همچون دريافت تغذيه و امكانات بهره‌مند هستند اما كمتر كار فرهنگي شده است. در حالي كه حضور ۱۷ تا ۲۰ ميليون زائر از كشورهاي مختلف و شيعيان تركيه، مالزي و… در كنار هموطنانمان فضاي مناسبي براي كار فرهنگي ايجاد مي‌كند.
رييس مركز مُهنا درباره نحوه انجام هماهنگي براي اين اجرا، يادآور شد: رايزن فرهنگي ايران در عراق حاج آقا اباذري كمك شاياني به ما كرد و موسسات فرهنگي نيز ياري‌دهنده ما بودند. ضمن اينكه خادمان ايراني نيز ما را حمايت كردند.
كوه‌فر در پايان با بيان اينكه مسير پياده‌روي زائران از ۱۴۰۰ ستون تشكيل شده، از اجراي نمايش مركز مُهنا در ستون ۲۸۵ در فاصله زماني ۵ روز مانده تا اربعين حسيني خبر داد.