رییس سازمان حج و زیارت بر ضرورت خدمت بی‌منت به جانبازان تاکید کرد

رییس سازمان حج و زیارت به منظور اطلاع از چگونگی خدمات رسانی به زائران ایرانی خانه خدا در هتل محل اسکان کاروان ۴۵ نفره جانبازان ۸ سال دفاع مقدس حضور یافت و ضمن بازدید از روند سرویس دهی به این عزیزان در جمع آنان به ایراد سخن پرداخت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری، ريیس سازمان حج و زیارت به منظور اطلاع از چگونگی خدمات رسانی به زائران ایرانی خانه خدا در هتل محل اسکان کاروان ۴۵ نفره جانبازان ۸ سال دفاع مقدس حضور یافت و ضمن بازدید از روند سرویس دهی به این عزیزان در جمع آنان به ایراد سخن پرداخت. 

حجت الاسلام والمسلمين سيد احمد موسوي با تجلیل از مقام شامخ و نقش جانبازان در حفظ و حراست از نظام مقدس جمهوری اسلامی، خطاب به آنان گفت: شما عزیزان در جهت تداوم و استمرار این نظام نقش اساسی دارید و همه ما مدیون شما هستیم. در کنار شما بودن یک لطف الهی است. دعا کنید تا در بهشت و در کنار رسول الله (ص) چنین محفلی داشته باشیم.

وی با اشاره به ضرورت خدمت بی‌منت به جانبازان، آن‌ها را نشانه‌های الهی برای یافتن مسیر آیندگان قلمداد کرد و گفت: خداوند شما عزیزان را که عضوی از بدنتان را تقدیم اسلام کرده اید براساس حکمت و تقدیر چون نشانه و چراغ فروزان در مسیر آیندگان قرار داده تا راه صواب را گم نکنند و مسیر حیات و سرزندگی انقلاب اسلامی تدوام یابد.

دكتر موسوی در ادامه با بیان شمه‌ای کوتاه از مقام و منزلت رسول گرامی اسلام (ص) خطاب به جانبازان سرافراز، افزود: اکنون خداوند توفیق بزرگی به ما و شما عنایت فرموده تا امروز به خدمت این انسان کامل و پیغمبر الهی برسیم و چند صباحی در کنار مسجد و مضجع شریف ایشان باشیم.

مشاور رییس جمهور با اشاره به ضرورت بهره گیری از فرصت معنوی به دست آمده، گفت: حج میدان گسترده جهاد اکبر و مبارزه با نفس و آغاز سیر و سلوک الی الله است و نخستین گام در سیر و سلوک به سوی خداوند متعال، تفکر است.

وی در پایان خواستار دعا برای ظهور حضرت حجت، سلامتی رهبر معظم انقلاب و خدمتگزاران نظام و رفع گرفتاری‌های جامعه مسلمانان شد.

پیش از سخنرانی موسوی، نشستي با مدیحه سرایی یکی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت آغاز شد که بر معنویت محفل افزود و باعث زینت یافتن آن به نام حسین ابن علی (ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع) شد.

بازدید رئیس سازمان حج و زیارت از آشپزخانه متمرکز مدینه منوره
رییس سازمان حج و زیارت به منظور اطلاع از روند فعالیت بخش‌های گوناگون رفاهی و خدمات رسانی به زائران ایرانی بیت الله الحرام، از آشپزخانه متمرکز مدینه منوره بازدید و با کارکنان خدوم این واحد دیدار و گفتگو کرد. 

حجةالاسلام و المسلمین موسوی طی سخنانی در فاصله بین نماز ظهر و عصر و در جمع کارکنان آن، طی سخنانی به تبیین پاداش و فضیلت خدمت به حجاج بیت الله الحرام پرداخت و گفت: در فرهنگ و تعالیم دینی هدایای معنوی از ارزش خاصی برخوردارند و رسول اکرم (ص) بار‌ها در تقدیر و ستایش افراد مقرب به درگاه الهی هدایای معنوی داده‌اند که تسبیحات حضرت فاطمه زهرا (س) و نماز جعفر طیار (ع) نمونه‌های برجسته‌ای از این نوع تحفه‌های گرانبها هستند؛ پس بدانیم هدایای بزرگان، معنوی است.
وی با اشاره به قداست مکان و زمان ادای فریضه حج گفت: این روز‌ها هم مکان و هم فضای معنوی با هم جمع شده‌اند و باید قدر آن‌ها را دانست. روح انسان از انجام کارهای معنوی خرسند می‌شود و مرگ برای آن معنا ندارد. سعی کنید در مکان‌هایی مانند مدینه منوره و مکه مکرمه به تغذیه معنوی روح بپردازید. روح انسان برخلاف جسم او با تغذیه بیشتر دچار سستی نمی‌شود بلکه سرزندگی و نشاط و طراوت بیشتری می‌یابد.

موسوی خطاب به کارکنان واحد آشپزخانه متمرکز مدینه گفت: خداوند همانگونه که اشک انسان مومن را دوست دارد، عرق جبین خادمان خانه‌اش را هم دوست دارد. عرق پیشانی شما به اندازه اشک‌های زائران خانه خدا ارزش دارد. قدر این کار را بدانید و بر این باور باشید که خداوند شما را دعوت كرده تا در خدمت میهمانانش باشید. مطمئن باشید اجر شما اگر از زوار بالا‌تر نباشد، کمتر نخواهد بود.

image_2012106205845001.jpg



| شناسه مطلب: 497