فروش چارتری پرواز به عتبات موقتا ممنوع شد

یک مقام مسئول در سازمان هواپیمایی کشوری از صدور ۲۵۷ مجوز پروازی به عتبات عالیات به منظور جلوگیری از افزایش قیمت بلیت هواپیما و حفظ تعادل بازار به صورت فوق العاده به مقاصد نجف و بغداد خبر داد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از ايرنا، «حسين كلانتري»، درخصوص ازدحام جمعيت براي ورود به خاك عراق و مشكلات پيش آمده و منتظر ماندن مردم در صفوف افزود: اين پايانه براي تردد روزانه ۱۰ هزار نفر طراحي شده درصورتيكه روز گذشته از اين پايانه ۵۵ هزار نفر عبور كرده و وارد خاك عراق شدند.
وي با تقدير از همه دستگاه‌هاي اجرايي و انتظامي و سياسي و امنيتي استان ايلام خاطرنشان كرد: تلاش شبانه روزي افراد زحمتكش موجب شده تا بتوانيم از پنج ونيم برابر ظرفيت اين پايانه استفاده كنيم.
معاون سياسي و امنيتي استاندار ايلام گفت: سرويس دهي مطلوب جمعيت هلال احمر و ديگر دستگاه‌هاي اجرايي براي اسكان زائران در شهر و مرز مهران در مقايسه با سال‌هاي گذشته خوب و بصورت ويژه انجام شده تا آنها بتوانند از امكانات رفاهي بهره مند شوند.
كلانتري افزود: با برگزاري جلسات متعدد درصدديم تا بتوانيم خدمات مطلوبي به زائران ارائه دهيم و در همين راستا با همكاري دستگاه‌هاي اجرايي و شهرداري مهران، امكانات اسكان ۳۰ هزار زائر فراهم شده است.
وي گفت: همچنين اماكني براي پارك خودروهاي شخصي زائران معين شده است.
كلانتري از زائران درخواست كرد با صبر و تحمل، پرسنل خدوم را براي سرويس دهي بهتر ياري كنند.
معاون سياسي امنيتي استاندار ايلام افزود: براي ورود به خاك كشوري ديگر، هماهنگي چند روزه لازم است و معطل شدن چند ساعته و عبور از يك گذرگاه باريك با اين حجم جمعيت، بطور قطع مشكلات و دردسرهايي براي افرادي كه صبر و تحمل ندارند، ايجاد خواهد كرد.
كلانتري ضمن عذرخواهي از زائران به خاطر برخي كاستي‌هاي موجود گفت: اميدواريم با هماهنگي كشور مقابل، خدمات دهي به زائران مطلوب‌تر شود.


| شناسه مطلب: 49722




اربعين آمار مرز