خطیب بعثه مقام معظم رهبری:

عتبات فرصت الگو گرفتن از سبک زندگی حسینی است

حجت‌الاسلام والمسلمین فرشاد با تأکید بر اینکه باید در سفر معنوی عتبات سبک زندگی حسینی، علوی و فاطمی را تمرین کنیم، گفت: این سفر فرصت مناسب برای الگو گرفتن از این سبک زندگی الهی است.

به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج از عتبات عاليات، خطيب بعثه مقام معظم رهبري در حرم حضرت ابالفضل العباس (عليه‌السلام) مهمترين نكته در سبك زندگي الهي را اطاعت محض از خدا و انجام فرايض و واجبات دانست و اظهار داشت: ما بايد قدردان نعمت ولايت و امامت باشيم كه الگوهاي حقيقي بشر براي تقرب به پروردگار هستند.
وي به يكي از توصيه‌هاي امام حسين (عليه‌السلام) كه در كربلا مهمان آن حضرت هستيم اشاره كرد و گفت: در رابطه با اطاعت پروردگار برخي مثل تجار خدا را عبادت مي‌كنند كه در برابر آنچه كه خدا بر آنها تكليف كرده است انتظار بهشت دارند و براي آن تلاش مي‌كنند تا از طريق عبادت خدا به بهشت برسند.
حجت‌الاسلام والمسلمين فرشاد در ادامه تشريح روايت امام حسين (عليه‌السلام) گفت: برخي ديگر خدا را مانند بندگان و از روي ترس عبادت مي‌كنند كه خداوند آنها را به جهنم نبرد اما آن دسته اي كه امام حسين از آنها تعريف مي‌كند و عبادت آنان را عبادت احرار مي نامد، گروهي هستند كه خدا را براي تشكر از خلقت و رسيدن به او عبادت مي‌كنند.
وي با اشاره به روايتي از پيامبر اعظم صلي الله عليه و آله خاطرنشان كرد: بهترين اعمال آن است كه انسان آنچه را كه نمي‌داند ياد بگيرد و اين موضوع در سيره همه ائمه اطهار مورد تأكيد بوده است و اميرمؤمنان بارها و بارها به اين نكته اشاره داشتند.
حجت‌الاسلام والمسلمين فرشاد تصريح كرد: اميرمؤمنان عليه السلام فرمودند كه قيمت هر انساني به اندازه آگاهي ديني اش است و هرچه آگاهي كمتر باشد، ارزش انسان كمتر مي شود.
وي دشمن‌ترين دشمنان انسان را جهل و ناداني عنوان و به همه زائران توصيه كرد: يكي از بهترين قالب‌هاي انتقال مفاهيم ارزشي هنر است و شهيد مطهري با هنر داستان نويسي معارف ديني فراواني را فرا روي انسان قرار دادند.