نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق خواستار شد؛
تلاش برای مستحکم شدن پیوند دو ملت ایران و عراق
نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق، با بیان آثار ارتباط ملت ایران و عراق در عرصه های گوناگون، مسئولان فرهنگی کاروان ها را به تلاش برای مستحکم کردن ارتباط این دو ملت دعوت کرد.
به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج از عتبات عاليات، حجتالاسلام والمسلمين نجفي روحاني در جمع روحانيون و مداحان كاروان هاي اعزامي به عتبات عاليات اظهار داشت: دشمنان به صورت پيدا و پنهان تفرقه افكني بين دو كشور را دنبال مي كنند.
وي با بيان اينكه مسايل فرهنگي در دراز مدت آثار خود را خواهد گذاشت، گفت: محوريت اهل بيت بهترين ملجأ و مرجع براي همدلي و همفكري است.
نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق، با تاكيد براينكه دو ملت ايران و عراق عشق و علاقه وافري به اهل بيت عليهمالسلام دارند و اهل بيت نيز مسلمانان را به اتحاد و همدلي فراخوانده اند، گفت: امروز هيچ مسئله اي مهمتر و كارآمد تر از اتحاد و همبستگي و انسجام ملت هاي مسلمان وجود ندارد و آنچه دشمن را مأيوس مي كند اتحاد تأم با آگاهي است.