تشرف علویان ترکیه به حرم مطهر حضرت رضا (ع)

رئیس فدراسیون و متولیان موقوفات علویان ترکیه ضمن تشرف به حرم مطهر رضوی از سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی بازدید کردند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از آستان قدس رضوي، رئيس فدراسيون علويان تركيه، موزه‌هاي آستان قدس رضوي را از بزرگ‌ترين و بهترين موزه‌هاي جهان دانست و گفت: ما به عنوان نمايندگان علويان تركيه پس از بازديد و زيارت حرم مطهر رضوي ريشه‌هاي مشتركي را در اينجا يافتيم و اينجا را بخشي از خودمان مي‌دانيم.
رمزي اكبولوت، رئيس فدراسيون علويان تركيه هدف از سفر به ايران را زيارت حضرت رضا (ع) عنوان كرد و گفت: به طور قطع پس از بازگشت، حقايقي كه در اينجا وجود دارد را به جماعت علوي تركيه انتقال خواهيم داد و از آن‌ها مي‌خواهيم حتما به زيارت حضرت رضا (ع) مشرف شوند، چرا كه ما به لحاظ تاريخي ريشه‌هاي مشتركي داريم.
گفتني است؛ علويان تركيه حدود يك سوم از جمعيت اين كشور را تشكيل مي‌دهند و رهبري فعاليت‌هاي سياسي، فرهنگي و مذهبي اين جمعيت بر عهده فدراسيون علويان است.


| شناسه مطلب: 53103




مشهد امام رضا