محفل شعر انتظار در مسجد جمکران برگزار می‌شود

در آستانه نیمه شعبان و همزمان با ولادت حضرت مهدی(عج) محفل شعر انتظار در مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از روابط عمومي و امور بين الملل مسجد مقدس جمكران، اين محفل با حضور شعراي برجسته كشوري سه شنبه شب ۱۲ خرداد ماه و همزمان با شب نيمه شعبان برگزار خواهد شد.
اين مراسم از ساعت ۱۷ در شبستان كاظمين مسجد مقدس جمكران برگزار مي‌شود كه طي آن شعراي آييني و برجسته كشور به شعرخواني با موضوع امام عصر (عجل الله تعالي فرجه الشريف) خواهند پرداخت.
شعراي برجسته‌اي از جمله عليرضا قزوه، ميرشكاك، مجاهدي و… در اين مراسم حضور خواهند داشت كه طي آن به معرفي آموزه‌هاي مهدوي در قالب شعر مي‌پردازند.
هدف از برگزاري اين محفل ادبي با عنوان شعر انتظار استفاده از شعرهاي ناب مهدوي در راستاي ترويج آموزه‌هاي ديني خواهد بود كه توسط شاعران برجسته كشوري سروده شده است.
همچنين در اين محفل اشعار ناب با موضوع آموزه‌هاي مهدوي قرائت مي‌شود تا مداحان و ذاكران اهل بيت (ع) بتوانند در برنامه‌ها و مراسم خود از آن استفاده كنند.
همچنين در اين محفل ادبي از شاعران جوان نيز دعوت شده است تا با قرائت اشعار خود در مقابل بزرگان عرصه شعر و هنر، در معرفي آموزه‌هاي مهدوي موثر باشند.
گفتني است، شركت در اين مراسم براي عموم آزاد است.