پژوهشگر عراقی در دیدار حجتالاسلام نجفی روحانی مطرح کرد؛
تاریخچه«حوزه علمیه کربلاء» به زودی منتشر میشود
سید سلمان هادی آل طعمه، محقق و پژوهشگر عراقی با نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق دیدار و گفت و گو کرد و در این دیدار از انتشار کتاب جدید خود خبر داد و اظهار داشت:در حاضر به نگارش کتابی درباره «حوزه علمیه کربلاء» مشغول هستم و بهزودی از این کتاب به عنوان رساله دکترا دردانشگاه اسلامی بیروت دفاع خواهم کرد.
به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج از كربلاي معلي، سيد سلمان هادي آل طعمه، محقق و پژوهشگر عراقي با نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق ديدار و گفت و گو كرد.
در اين ديدار حجتالاسلام والمسلمين نجفي روحاني، ضمن ارايه گزارشي از فعاليتها و برنامههاي فرهنگي بعثه مقام معظم رهبري در عراق، گفت: طبق برنامهريزي صورت گرفته، در حال حاضر زايران ايراني تنها سه روز را در كربلا اقامت دارند؛ از اينرو بايد براي همين حضور اندك هم برنامهريزي درست و دقيقي صورت گيرد.
وي با بيان اينكه جهت حضور زايران در اماكن ديني و مذهبي در عراق برنامهريزيهاي زيادي صورت گرفته است، اظهار داشت: بايد اين برنامهريزيها به روز رساني شود و تنها زايران را به اماكن متقن جهت بازديد و زيارت هدايت كرد تا در مدت حضورشان معرفتشان نسبت به ائمه اطهار عليهمالسلام بيشتر شود.
همچنين آل طعمه در اين ديدار با بيان اينكه بيش از ۱۰۰ جلد كتاب درباره كربلا و كربلاشناسي نگاشته است ، گفت: شماري از آثار من از سوي موسسه مشعر به فارسي ترجمه و منتشر شده است.
وي افزود: اين آثار بر كربلاشناسي متمركز است و از جمله آنها ميتوان به تراث كربلاء، كربلا و حرمهاي مطهر، مخطوطات كربلاء، دليل كربلاء المقدسه، صحافه كربلاء، سيد شهاب الدين مرعشي و. . اشاره كرد.
اين پژوهشگر عراقي كتاب «تراث كربلا» را يكي از مهمترين آثار خود دانست و گفت: اين كتاب به تاريخ شهر كربلا، مدارس علميه و خانوادههاي مشهور آن ميپردازد و درسال ۱۹۶۴ ميلادي توسط «مؤسسه اعلمي» در كربلا چاپ و اخيراً چاپ چهارم آن توسط مشعر منتشر شد.
آل طعمه بيان داشت: در حاضر به نگارش كتابي درباره «حوزه علميه كربلاء» مشغول هستم و بهزودي از اين كتاب به عنوان رساله دكترا دردانشگاه اسلامي بيروت دفاع خواهم كرد.
وي در اين ديدار به بيان برخي مقامهاي كربلا و مصادر آن پرداخت.