راهپیمایی روز قدس در نجف اشرف عکس

ملت مسلمان و روزه دار عراق در حمایت از مردم فلسطین همزمان با دیگر ملتهای مسلمان جهان به خیابانها آمدند و با شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل حمایت خود را از مردم فلسطین و غزه اعلام کردند.

به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج، در آخرين جمعه ماه مبارك رمضان مراسم روز قدس در شهر نجف اشرف برگزار شد.
براساس اين گزارش، ملت مسلمان و روزه دار عراق در حمايت از مردم فلسطين همزمان با ديگر ملتهاي مسلمان جهان به خيابانها آمدند و با شعار مرگ بر آمريكا و مرگ بر اسرائيل حمايت خود را از مردم فلسطين و غزه اعلام كردند.
اين گزارش حاكي است، مراسم راهپيمايي از ثوره العشرين شروع و تا مقابل حسينيه فاطميون محل برگزاري نماز جمعه ادامه داشت.
در اين مراسم نماينده بعثه مقام معظم رهبري در نجف اشرف و سركنسولگري جمهوري اسلامي ايران و جمعي از هموطنان ايراني نيز حضور داشتند.
راهپيمايي كنندگان در پايان با قرائت قطعنامه توسط يكي از روحانيون نجف اشرف با محكوم كردن رژيم اشغالگر قدس, حاميان تروريستهاي در عراق , يمن و سوريه اعلام انزجار خود را بيان داشتند.