وداع کمیل‌خوانان ایرانی با ماه مبارک رمضان در کربلا تصاویر

زائران ایرانی با خواندن آخرین دعای کمیل در ماه مبارک رمضان در کربلا، با ماه رحمت، مغفرت و برکت خداحافظی کردند.

به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع‌رساني حج به كربلاي معلي، در آخرين پنجشنبه ماه مبارك رمضان، زائران ايراني با خواندن دعاي كميل در خيمه‌گاه مقدس حسيني، وداعي اشكبار با اين ماه نوراني و پربركت داشتند.
خيمه‌گاه حسيني كه پنجشنبه هر هفته براي قرائت دعاي پرفيض كميل، ميزبان زائران كشورمان است، اين هفته حال و هواي ديگري داشت. كربلايي مجيد طيبي، مداح اهل بيت (ع) با خواندن اشعاري در خصوص وداع با ماه مبارك رمضان، دعاي كميل را با اشك و سوز ديگري به پايان برد.
در كنار زائران ايراني، حضور شيعياني از شهر مقدس كربلا و همچنين زائراني از پاكستان، هندوستان و شهر احساء عربستان در مجلس قرائت دعاي كميل بعثه مقام معظم رهبري در خيمه‌گاه حسيني، شور بيش‌تري به اين مراسم داده بود.