استاندار گلستان:در سفر حج جایی برای سیاحت و تجارت نیست

استاندار گلستان بااشاره به فلسفه و ظرفیت های عظیم معنوی حج این سفر را بهترین فرصت برای خدایی شدن بیشتر حجاج دانست و ابراز داشت: در سفر حج جایی برای سیاحت یا تجارت نیست.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، حسن صادقلو عصر چهارشنبه در ديدار مدير حج و زيارت، روحانيون و مديران كاروان هاي حج تمتع گلستان در دفتر استاندار با تاكيد بر لزوم بهره گيري كامل از ظرفيت معنوي حج، ابراز داشت: حج، حكمي الهي است كه پيامبران الهي شروع كننده آن بوده اند.
وي باتاكيد برضرورت استخراج ظرفيت ها و فلسفه حج بعنوان يك زيربناي اساسي دين، گفت: نقش علما و روحانيون كاروان ها دراين خصوص بسيار سنگين است كه بايد دركنار آموزش اعمال و مناسك حج، از اين ظرفيت در خدايي شدن بيشتر حجاج استفاده شود.
صادقلو بابيان اينكه حج سياحت، تجارت و زيارت نيست، اضافه كرد: آشنايي حجاج با تاريخ اسلام و آموزش عصاره اين تاريخ و زحماتي كه پيامبر عظيم الشان اسلام حضرت محمد مصطفي (ص) براي هدايت جامعه جاهلي آن زمان كشيدند، ضروري است.
وي تصريح كرد: امروز نقش روحانيون به عنوان مفسران تاريخ اسلام و نيز مديران كاروان ها در اين آموزش ها اساسي است و موجبات ارتقاي كيفي حج را در مسير آموزه هاي ديني فراهم مي كند.
استاندار گلستان با ابراز گلايه از جايگزين شدن مدح ها بجاي متن ها، تصريح كرد: امروز متن مهمتر از مدح است و بايد با حوصله متن واقعي اسلام و فلسفه حج را به حجاج آموزش داد.
صادقلو خاطرنشان كرد: سفر معنوي حج بهترين فرصت براي انسان هايي كه آمادگي خدايي شدن بيشتر را دارند، است تا بيشتر با اسلام و فلسفه واقعي حج آشنا شوند.
دراين جلسه رضا درگاهي مدير حج و زيارت گلستان نيز گزارشي از برنامه هاي اعزام حجاج اين استان به حج تمتع ارائه كرد.
استان گلستان افزون بر يك ميليون و 850 هزار نفر جمعيت دارد.
منبع:ايرنا


| شناسه مطلب: 54922




حج تمتع گلستان