کارگاه آموزشی «حج» در سنگال برگزار شد

کارگاه آموزشی «حج» به همت رایزنی فرهنگی ایران در سنگال برگزار شد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني به نقل از روابط عمومي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، كارگاه آموزشي با موضوع «حج» به همت رايزني فرهنگي ايران در سنگال با هدف فعال كردن ديپلماسي ديني با حضور 80 نفر از كارگزاران حج و مردان و زناني كه عازم سرزمين وحي هستند، در سنگال برگزار شد.
سيدحسن عصمتي، رايزن فرهنگي ايران در سنگال در اين كارگاه با اشاره به مباحث پايه‌اي سفر حج، گفت: رايزني فرهنگي ايران در سنگال خانه تجلي همبستگي اسلامي و همدلي ايماني همه مسلمانان است.
وي با بيان اينكه حج، يك دوره آموزشي اطاعت از خدا، ترك دنيا، يادآوري مرگ و وحدت مسلمانان است، اظهار كرد: امسال تقريباً 10 هزار سنگالي براي انجام مناسك حج تمتع به عربستان اعزام خواهند شد.
يادآور مي‌شود، در اين كارگاه آموزشي مباحثي همچون احكام قبل از سفر حج، مناسك حج، اعتقادات، اخلاق و آداب سفر و آشنايي با تاريخ و اماكن مكه و مدينه و مباحث معرفتي ارائه شد.