«پرستو در قاف»سفرنامه حج شاعر معاصر در کتاب

کتاب «پرستو در قاف» سفرنامه حج شاعر معاصر، علیرضا قزوه است که در قالب متنی ادبی حال نویسنده را از این سفر معنوی بیان کرده است.

factimage()] http://media.mehrnews.com/d/2016/01/24/3/1976772.jpg [imagetitle()] [factimageend()] به گزارش مهر، كتاب «پرستو در قاف» سفرنامه حج شاعر معاصر، عليرضا قزوه در موضوع ادبيات است كه توسط انتشارات سوره مهر روانه بازار شده است.
متن ادبي و تاريخي كتاب در قالب يادداشت هاي روزانه آمده است و طبع لطيف و شاعرانه ي نويسنده حج را طور ديگري مي بيند و در جاي جاي سفر تراوشات ادبي و ذوقي خود را به شيوه نگارش درآورده است.
هر يادداشت حاوي ابياتي از بيدل و سعدي و ديگر شاعران از جمله خود نويسنده و پاره هايي از «سفرنامه ناصرخسرو» تا «خسي در ميقات» جلال آل احمد است.
به دليل مطالعات گسترده نويسنده در مورد سرزمين وحي براي هر مكان تاريخچه اي مي گويد، اگر جا داشته باشد از زمان حضرت آدم(ع) تا صدر اسلام و گاهي تا حكومت آل سعود؛ از تاريخ مسجدالنبي و مسجد الحرام تا مسجد شيعيان نخاوله در مدينه و مسجد كوچكي در ميان مِني كه اثري از آن باقي نمانده است.
ويژگي ديگر كتاب، خشم نويسنده از سعودي ها و وهابي هاست كه بر تمام مراحل سفر سايه انداخته و به خوبي به چشم مي آيد. صفحه به صفحه متن پر است از طعنه ها و فريادهاي شاعر ايراني بر سر علماي دين فروش وهابي و سلاطين دنياپرست سعودي.
اواخر كتاب كار به ارائه آمار كشتارهاي اين سلسله پادشاهي مي رسد كه در همين چند ده سال اخير بيش از دو ميليون مسلمان را شهيد كرده اند اما به دشمنان اسلام كمتر از گل نگفته اند.
در قسمتي از كتاب اينگونه آمده است: «بوي مدينه مي آيد. اين را از نم نم باران فهميدم. دل ها بي تاب اند و چشم ها گريان. سمت چپمان مسجد شجره است. كم كم شهري سپيدپوش به استقبالمان مي آيد و من چقدر دوست دارم بقيع را ببينم و چقدر دلم مي خواهد مدينه را بغل كنم و سرش را بگذارم روي شانه هايم.»[


| شناسه مطلب: 59152




تازه هاي نشر