انتشار کتاب « نقش دعا و زیارت در بهداشت روان »

انتشارات آستان قدس رضوی کتاب « نقش دعا و زیارت در بهداشت روان » را چاپ و منتشر کرد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج،مدير روابط عمومي انتشارات آستان قدس رضوي ( به نشر ) گفت : اين اثر تازه منتشرشده به نويسندگي دكتر سيد كامران علوي دكتراي روان‌شناسي و روان‌شناختي و نيز با همكاري هما كاظمي نگاشته و در 112 صفحه در قطع رقعي كوتاه با شمارگان 500 نسخه چاپ و منتشر شده است .
كتاب « نقش دعا و زيارت در بهداشت روان » اثر دعا و زيارت بر انسان‌ها و نقش آن را در ايجاد امنيت رواني، احساس همدلي، كاهش اضطراب و افسردگي و نيز افزايش اميد به زندگي بررسي مي‌كند .
در اين كتاب اشاره شده است كه زيارت و دعا به‌عنوان دو شيوه‌ متداول مذهبي ، آثار روان‌شناختي خود را روي فرد بجا مي‌گذارند و زيارتگاه‌ براي روان زائران محيطي امن است ، چراكه با احساس امنيتي كه در فرد ايجاد مي‌كند ، دو فرآيند مهم روانشناختي اعم از پالايش رواني و حل مسئله و بينش را در روان افراد به انجام مي‌رساند .
مصطفي زاده افزود : علاقه‌مندان به مشاهده و تهيه اين اثر مي‌توانند افزون بر مراجعه به فروشگاه‌هاي به‌نشر در مشهد و تهران ، به نشاني اينترنتي behnashr.com يا فروشگاه‌هاي سطح شهر مشهد و نمايندگي‌هاي سراسر كشور مراجعه يا از طريق سامانه پيامكي به شماره 30003209 با اين انتشارات تماس برقرار كنند .
او گفت: اين كتاب با قيمت 65 هزار ريال در اختيار علاقه‌مندان به مسائل روان‌شناختي قرار مي گيرد .
منبع: خبرگزاري صداوسيما


| شناسه مطلب: 59656




تازه هاي نشر