ثواب نگاه کردن به کعبه چیست؟

از امام رضا (ع) نقل شده که فرمودند: هیچ چیزی را بیشتر از حج مداوم، در بی‌نیازی و فقرزدائی مؤثر ندیدم.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، خداوند حج را علامت فروتني در برابر عظمتش قرار داده و نشانه‌اي از اعتراف به عزتش، حج پرچم و علامتي براي اسلام است و حرم امني براي پناه‌جويان.
امام علي(ع) فرمودند: خدا را! درباره خانه پروردگارتان در نظر داشته باشيد تا هستيد، آن را خالي نگذاريد. زيرا اگر حج متروك شود نظر رحمت خدا از شما قطع خواهد شد.
از امام رضا (ع) نقل شده كه فرمودند: هيچ چيزي را بيشتر از حج مداوم، در بي‌نيازي و فقرزدائي مؤثر نديدم.
امام صادق (ع) فرمودند: هركس در راه رفت و برگشت مكه بميرد از اندوه بزرگ روز قيامت ايمن خواهد بود.
امام باقر (ع) فرمودند: هر كس به كعبه نگاه كند. تا وقتي به آن مي‌نگرد مدام كار نيك برايش نوشته مي‌شود و گناهش پاك مي‌شود تا وقتي ديده از آن برگرداند.
امام صادق (ع) فرمودند: تا كعبه برپاست دين برپاست.
امام صادق (ع) در حديث ديگري مي‌فرمايند: هيچ مكان عبادتي نزد خدا محبوبتر از محل سعي نيست، چراكه در آنجا هر متكبر گردن‌كشي خاضع مي‌شود.
عبدالرحمن بن كثير مي‌گويد با امام صادق(ع) به حج رفتم هنگام عبور از راهي آن حضرت بر فراز كوهي رفتند و از آن بالا به مردم نگريستند و فرمودنئ: چه بسيار است هياهو و چه اندكند حاجيان!
منبع:
بحارالانوار ج 96 ص 57
بحارالانوار، ج 96 ص 16
بحارالانوار، ج 74، ص 318
ملاذالاخيار، ج 7، ص 223
بحارالانوار، ج 96، ص 65
بحارالانوار، ج 96 ، ص 57


| شناسه مطلب: 60605




حديث