یکی از راه های دستیابی به حقیقت ماه رجب خواندن دعاهای این ماه است

خطیب حرم مطهر گفت: یکی از راه های دستیابی به حقیقت این ماه خواندن دعاهای سفارش شده و تفکر در آنهاست همچنین ترک معصیت و مراقبه کمک می کند که عبادات برایمان شیرین شود تا با انجام آنها ما به حقیقت این ماه با عظمت دست یابیم.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، حجت الاسلام و المسلمين سيد مهدي ميرباقري در شبستان امام خميني ره گفت: بنا به روايت رسيده ماه مبارك رجب و شعبان مقدمه ماه رمضان است كه ماه اميرالمومنين علي سلام الله عليه نيز نام دارد يعني ماه ولايت است لذا مي توان نتيجه گرفت كه از حقيقت ولايت مي شود به باطن ماه خدا رسيد.
وي ادامه داد: همه عالم ظاهر و باطني دارد ماه رجب نيز اين گونه است كه با انجام دستورات و عبادت سفارش شده مي توان به باطن اين ماه رسيد.
وي به حديث معروف ملك داعي اشاره كرد و گفت: روايت است كه از اول ماه رجب فرشته اي از سوي خداوند متعال ماموريت دارد كه هر شب از اول شب تا سحر ندا كند و مردم را به عبادت خداوند متعال دعوت نمايد پس هر كس به اين ماه بندگي خدا را انجام دهد به خداوند متعال مي رسد.
وي اضافه كرد: بديهي است هدف اصلي ما رسيدن به باطن اين ماه است به همين دليل است كه يكي از رودهاي بهشت را كه آبش از شير سفيدتر و طعمش از عسل شيرين تر است را رجب نام گذاري كرده اند و ما بايد با رعايت دستورات رسيده و انجام عبادات اين ماه بزرگ به حقيقت آن دست پيدا كنيم .
وي گفت: يكي از راه هاي دستيابي به حقيقت اين ماه خواندن دعاهاي سفارش شده و تفكر در آنهاست همچنين ترك معصيت و مراقبه كمك مي كند كه عبادات برايمان شيرين شود تا با انجام آنها ما به حقيقت اين ماه با عظمت دست يابيم.
وي درباره اثر معصيت در عدم توفيق در عبادات به داستان محدث قمي اشاره كرد و گفت: ايشان را براي تناول غذا به يك مهماني دعوت كردند بعد از آن به مدت چهل شب توفيق نماز شب از وي سلب شد وقتي علت آن را جويا شد متوجه گرديد كه ميزبان ربا خوار بوده است و غذايي كه آن شب تناول كرده است حرام بوده لذا عالمي كه هيچ وقت نماز شبش ترك نمي شد به مدت چهل شب اين توفيق انجام اين عمل بابركت را از دست داد.
حجت الاسلام والمسلمين مير باقري در مورد صفات مومنين گفت: بنا به روايت مومنين كساني هستند كه به طور دائم مراقبت مي كنند كه از دستورات و فرمانهاي خداي متعال سرپيچي نكنند همچنين بنا به توصيه قرآن مجيد آنها اهل فروبردن خشم خود هستند، مردم را مي بخشند وعلاوه بر آن احسان و انفاق را در دستور كار خويش قرار داده اند.
وي ادامه داد: مومنين كار خطا و گناه نيز انجام مي دهند اما از اين كار خوشنود نيستند و بلافاصله استغفار كرده و بر انجام گناه پافشاري نمي كنند در نتيجه خداوند آنها مي بخشد و اين خسران را برايشان جبران مي كنند.
وي با نقل حديثي از امام رضا سلام الله عليه، گفت : آن امام همام مي فرمايد : هر كس توانايي دادن كفاره گناهان خود را ندارد بر ما اهل بيت زياد صلوات بفرستد.


| شناسه مطلب: 60762




حرم كريمه