رئیس سازمان حج و زیارت خبر داد

اعطای تسهیلات برای سفر به عتبات عالیات نهایی می شود

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: تفاهم نامه اعطای تسهیلات یک میلیون و 500 هزار تومانی به زائران ودیعه گذار عمره برای سفربه عتبات عالیات منعقد می شود.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، رئيس سازمان حج و زيارت با اشاره برگزاري جلسات متعدد با بانك ملي و ملت اظهار داشت بر اساس تفاهم نامه اي كه فردا(سه شنبه)ميان اين سازمان و بانك ملت به امضا مي‌رسد شرايط ارائه تسهيلات به زائراني كه داراي فيش وديعه گذاري عمره هستند اعلام مي‌شود.
سعيد اوحدي اظهار داشت: زائران فيش‌هايشان پايدار است و دست به سپرده‌هاي خود نمي‌زنند اما بانك ملت مبلغ يك ميليون و 500 هزار تومان به زائراني كه سپرده گذاري كردند تسهيلات مي دهد كه به سفر عتبات بروند و با توجه به اتصال سامانه عتبات سازمان حج به سامانه بانك ملت مي توانيم اين پرداخت وام براي عتبات را در حساب زائران لحاظ كنيم.
رئيس سازمان حج و زيارت تصريح كرد: با امضاي اين تفاهم‌نامه زائران وديعه گذار عمره مي‌توانند با حفظ اولويت و فيش خود از اين تسهيلات براي سفر به عتبات عاليات استفاده كنند و اميدواريم با انعقاد اين تفاهم‌نامه زائران بتوانند در همين دوره از اعزام‌ها به عتبات اعزام شوند.