تا بیتوته در منا چند ساعت باقیمانده است ؟

گفته می‌شود که در حدود 5000 کارمند و کارگر در حال حاضر مشغول آماده‌سازی چادرهای منا هستند و سر و صدای ماشین‌ آلات نظافت شنیده می‌شود.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، روزنامه عكاظ چاپ عربستان مورخ 1437/10/14 نوشت: پس از چند صد ساعت در حدود 2 ميليون نفر در منا حضور خواهند يافت و مسيرهاي آنها با تكبير و تلبيه حجاج عطرآگين خواهد شد.
همچنين ارگان هاي دولتي فعاليت خود را جهت آماده سازي شهر ( 5 روزه ) شروع كرده‌اند.
گفته مي‌شود كه در حدود 5000 كارمند و كارگر در حال حاضر مشغول آماده‌سازي چادرها هستند و سر و صداي ماشين‌ آلات نظافت در معابر منا شنيده مي‌شود.
علاوه بر آن عمليات آماده سازي مساجد و سرويس و راه‌اندازي كولرهاي چادرها شرع شده است.
عمليات تعريض خيابانهاي 204 و 206 كه به پل جمرات منتهي مي‌گردند، رو به اتمام است و اين پروژه يكي از مهمترين پروژه‌هاي موسم حج سال جاري است .
از طرفي ديگر عمليات سنگفرش و نصب روشنايي محدوده توسعه محوطه غربي پل جمرات پايان يافته است و اين اقدام به تسريع در تفويج حجاج از پل جمرات به مسجدالحرام و محل‌هاي اقامت آنها در مكه مكرمه پس از رمي جمرات كمك خواهند كرد.


| شناسه مطلب: 63467




پل جمرات تعريض منا