اختصاص هدایای ویژه برای زوجهای جوان زائر عتبات عالیات
مسؤول فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری در کربلا گفت: تمامی زوجهای جوان زائر عتبات عالیات که در سال جاری متأهل شدهاند، می توانند با هماهنگی مدیر کاروان برای دریافت هدایای خود به واحد فرهنگی بعثه در کربلا مراجعه کنند.
به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاعرساني حج در كربلا، حجت الاسلام والمسلمين عسگري، مسؤول فرهنگي بعثه مقام معظم رهبري در كربلا امروز در جمع مديران كاروانهاي ايراني عتبات عاليات كه در سالن اجتماعات هتل جواهر برگزار شد، اظهار داشت: مديران كاروان رسالت خطيري در جلب رضايت، تأمين آرامش و امنيت زائران حسيني بر عهده دارند.
وي با تأكيد بر اينكه بايد در هر حال حق زائر رعايت شود، تصريح كرد: ممكن است نواقصي در برخي امور مشاهده شود كه بخشي مربوط به شرايط حاكم در كشور عراق است، اما بخش ديگر را ميتوان با هماهنگي مديران ثابت هتلها و ديگر عوامل ستادي و همچنين اطلاع بازرسان بعثه مقام معظم رهبري مرتفع كرد.
حجت الاسلام والمسلمين عسگري با اشاره به اهميت برگزاري جلسات متمركز و توجيهي زائران در ايران قبل از اعزام به عتبات عاليات گفت: بسياري از مسائل با توجيه صحيح زائران قبل از ورود به شهرهاي زيارتي كشور عراق رفع مي شود و در نهايت راه را براي خدمتگزاري بهتر خدمان هموارتر مي كند.
مسؤول فرهنگي بعثه مقام معظم رهبري در كربلا با بيان اينكه برنامههاي فرهنگي بعثه مقام معظم رهبري در كربلا، نجف و كاظمين ويژه تمامي زائران ايراني است، افزود: سعي كنيد عموم زائران را براي شركت در اين جلسات ترغيب كنيد و خود همراه آنان با حضور در اين مجالس نظم و عظمت كاروان هاي ايراني عتبات را نشان دهيد.
وي ادامه داد: همه روزه ساعت 10 صبح در خيمهگاه برنامه روايتگري مصور برگزار مي شود، ضمن اينكه بعد از نماز صبح در حرم حسيني رو به روي قتلگاه و شبها بعد از نماز مغرب و عشاء در سرداب القمي حرم عباسي جلسات سخنراني و عزاداري ويژه زائران از سوي بعثه رهبري برگزار مي شود.
حجت الاسلام والمسلمين عسگري از اهداي هدايايي ويژه زوجهاي جوان كاروانهاي عتبات عاليات خبر داد و گفت: تمامي زوجهاي جوان زائر عتبات عاليات كه در سال جاري متأهل شدهاند، مي توانند با هماهنگي مدير كاروان براي دريافت هداياي خود به واحد فرهنگي بعثه مقام معظم رهبري در كربلا مراجعه كنند.