کشورهای اسلامی بیش از پیش به یکدیگر نزدیک شوند

کشورهای اسلامی بیش از پیش به یکدیگر نزدیک شوند رئیس بعثه تاجیکستان بعدازظهر دیروز، با حضور در بعثه مقام معظم رهبری با نماینده ولی فقیه و سرپرست زائران ایرانی دیدار و گفتگو کرد. آیت‌الله محمدی ری‌شهری در این دیدار از فریضه حج به عنوان فرصتی برای هم اندیش

كشورهاي اسلامي بيش از پيش به يكديگر نزديك شوند

رئيس بعثه تاجيكستان بعدازظهر ديروز، با حضور در بعثه مقام معظم رهبري با نماينده ولي فقيه و سرپرست زائران ايراني ديدار و گفتگو كرد.

آيت‌الله محمدي ري‌شهري در اين ديدار از فريضه حج به عنوان فرصتي براي هم انديشي و نزديكي كشورهاي اسلامي ياد و ابراز اميدواري كرد ديدار روساي بعثه‌هاي كشورهاي اسلامي با هم، به تقويت انسجام اسلامي منجر شود.

وي با اشاره به نام گذاري سال جاري به عنوان «اتحاد ملي و انسجام اسلامي» گفت: در سال جاري تلاش مي‌كنيم مسلمانان با بهره گيري از فضاي معنوي حج هرچه بيشتر به يكديگر نزديك شوند و اين بي ترديد به سود امت اسلام است.

آيت‌الله ري‌شهري در ادامه اظهار داشت: ايام حج بهترين ايام براي نزديكي،‌ تفاهم، دوستي و محبت مسلمانان است، زيرا در اين ايام دل‌ها از صفا، ‌پاكي و مهرباني بيشتر برخوردار است.

نماينده ولي‌فقيه با اشاره به اينكه كشورهاي اسلامي هرچه بيشتر به هم نزديك شوند مي‌توانند مشكلات جهان اسلام را درك كنند و براي حل مشكلات امت اسلام بويژه مشكل فلسطين برنامه‌ريزي داشته باشند.

به تلاش‌هاي پيچيده دشمنان اسلام براي ايجاد تفرقه بين مسمانان اشاره كرد و گفت‌: براي اينكه مسلمانان بتوانند از آلام امت اسلامي بكاهند و در برابر دشمنان اسلام كه به اساس دين ضربه مي‌زنند، بياستند راهي جز تمسك به اسلام و قران و انسجام اسلامي ندارند.

وي گفت: جمهوري اسلامي ايران با اقتدار در برابر توطئه‌هاي دشمنان اسلام عليه مقدسات اسلامي ايستاده است و در كنار كشورهاي اسلامي از منافع مسلمانان حمايت مي‌كند.

نماينده ولي فقيه در پايان ابراز اميدواري كرد عموم زائران بيت الله الحرام با بهره گيري از نورانيت و بركات حج بتوانند در كشورهاي خود با تلاش مضاعف ارزش‌هاي اسلامي را بيشتر حاكم كنند.

در اين ديدار رئيس بعثه تاجيكستان با ابراز خوشنودي از حضور در بعثه مقام معظم رهبري و ديدار با نماينده ولي فقيه، به مشتركات تاريخي و فرهنگي دو كشور اشاره و ابراز اميدواري كرد ايام حج كشورهاي اسلامي را بيش از پيش به يكديگر نزديك كند.

حاجي محمد خان پير محمد زاده همچنين با قرائت اشعاري از حافظ و مولوي گفت: مردم مسلمان تاجيكستان به وجود مفاخر علمي و ادبي ايران زمين افتخار مي‌كنند.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 


| شناسه مطلب: 81156