تکمیل فاز سه پل جمرات و تسهیل در انجام مناسک حج
تکمیل فاز سه پل جمرات و تسهیل در انجام مناسک حج یک مقام عربستان سعودی اعلام کرد که با تکمیل فاز سه پل جمرات انجام مراسم مربوط به این بخش از مناسک حج آسانتر و ایمنتر شده است. به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مدینه منوره، «حبیب زین العابدین
تكميل فاز سه پل جمرات و تسهيل در انجام مناسك حج
يك مقام عربستان سعودي اعلام كرد كه با تكميل فاز سه پل جمرات انجام مراسم مربوط به اين بخش از مناسك حج آسانتر و ايمنتر شده است.
به گزارش خبرنگار اعزامي مهر به مدينه منوره، «حبيب زين العابدين» معاون وزير امور شهري و روستايي عربستان در اين رابطه گفت كه با تكميل اين مرحله از پروژه در مني، با استفاده از فناوري برتر، مراسم رمي جمرات را براي تقريباً سه ميليون حاجي كه قرار است اين مراسم را صورت دهند، آسانتر و ايمنتر كرده است.
با انجام و تكميل بخش ديگري از پل پنج طبقه جمرات، امسال در هر يك ساعت 360 هزار حاجي ميتوانند مراسم رمي جمره خود را انجام دهند.
زين العابدين همچنين افزود: فاز سوم پروژه نيز تكميل شده و اكنون آماده بهرهبرداري است.
وي گفت كه سال گذشته تنها فاز اول اين پروژه تكميل شده بود كه در هر ساعت قابليت پذيرش 250 هزار نفر را داشت.