با ندبه‌خوانان صبح جمعه - در مدینه به دنبال چه می‌گردی؟

با ندبه‌خوانان صبح جمعهدر مدینه به دنبال چه می‌گردی؟ دیشب کمیل را در بین‌الحرمین خواندیم. سربازها دورمان حلقه زده بودند و قرار بود صدا به ناله و گریه بلند شود، در خود فرو ریختیم. با خدا  سخن گفتیم و در خود نجوا کردیم، اما آیا می‌شود با یوسف زهرا (س)

با ندبه‌خوانان صبح جمعه
در مدينه به دنبال چه مي‌گردي؟

ديشب كميل را در بين‌الحرمين خوانديم. سربازها دورمان حلقه زده بودند و قرار بود صدا به ناله و گريه بلند شود، در خود فرو ريختيم. با خدا  سخن گفتيم و در خود نجوا كرديم، اما آيا مي‌شود با يوسف زهرا (س)، مهدي صاحب زمان (عج) سخن گفت و آرام بود؟

آمده‌اي در تالار بزرگ ساختمان بعثه مقام معظم رهبري تا توشه‌اي بيش برداري. شب، مقابل حرم پيغمبر اسلام و كميل‌خواني آنجا با ندبه صبح جمعه اينجا چه تفاوت‌ها كه ندارد. كاروان‌هاي بسياري از سراسر مدينه به بعثه آمده‌اند تا آزادانه بر غربت اهل بيت (ع) بگريند و «اين الحسن اين الحسين» سر دهند.

راستي تو در مدينه به دنبال چه مي‌‌گردي؟ سر بر هر ديوارش بگذاري، مظلوميت علي (ع) را مي‌بيني و گوش دل كه باز كني، ناله‌هاي شبانه صديقه طاهره (س) را مي‌شنوي كه از خدا مرگ خود طلب مي‌كرد. خواهي ديد كه بي‌بي، گيسوان زينب چهار ساله را شانه مي‌زند و  حسن و حسين  را روي زانوان خود نشانده آنان را مي‌بويد و مي‌بوسد.

اما تو در ندبه به دنبال كسي مي‌گردي كه منتقم خون حسين(ع)  است. مي‌خواني: «اين معز الاولياء و مذل الاعداء» كجاست عزت بخش اوليا و ذلت دهنده دشمنان؟

سراي بعثه، پر است از جمعيت مشتاقي كه سينه چاك روضه‌هاي جانسوز و ناله‌هاي غريبانه است. مدينه باشي و ناله نزني؟ مدينه باشي و نخواني:‌ «اين ابناء الحسين، صالح بعد صالح و صادق بعد صادق.» مدينه را ببيني و به دنبال برترين بندگان صالح خدا نباشي. شهر نبي را درك كني و ستارگان درخشان آن را نبيني:‌ «...اين الشموس الطالعه، اين الاقمار المنيره، اين الانجم الزاهره....»

دعا را با گرم‌ترين نواي مداحي روضه‌خوان صبح جمعه همخواني مي‌كني و خود شوري در دل مي‌افكني كه با تمام شدن دعا، تمامي ندارد. چون انتظار تو براي فرج مولا بي‌پايان است و تا رخ منير و چهره دلربايش را نبيني، همچنان جمعه‌ها را با خون دل سپري مي‌‌كني.

دعا تمام مي‌شود، اما سوز درونت پابرجاست. به بقيع و گمشده‌اش مي‌نگري و دوباره با خود مي‌خواني: «اين معزالاولياء و مذل‌الاعداء» حالا مي‌داني در مدينه به دنبال چه مي‌گردي. تو را نشان‌هايي است براي آنكه صورت ماهش را ببيني. خوب دقت كن.


| شناسه مطلب: 81229