اطلاعیه 1: دستورالعمل سالم سازی سبزیجات مراحل سالم سازی سبزیجات
اطلاعیه 1 دستورالعمل سالم سازی سبزیجات مراحل سالم سازی سبزیجات 1- ابتدا سبزی، کاهو و کلم را پاک نموده و ضایعات آن را دور بریزد. 2- در ظرف آب به ازای هر لیتر آب 3 تا 5 قطره مایع ظرفشویی اضافه نمایید. سبزی، کاهو و کلم را به مدت 5 دقیقه در محلو
اطلاعيه 1
دستورالعمل سالم سازي سبزيجات مراحل سالم سازي سبزيجات
1- ابتدا سبزي، كاهو و كلم را پاك نموده و ضايعات آن را دور بريزد.
2- در ظرف آب به ازاي هر ليتر آب 3 تا 5 قطره مايع ظرفشويي اضافه نماييد. سبزي، كاهو و كلم را به مدت 5 دقيقه در محلول مذكور قرار دهيد و پس از 5 دقيقه سبزي را از سطح آب جمعآوري نماييد.
3- جهت ضدعفوني سبزيجات 3 الي 4 قطره از محلول كلر مادر به ازاي يك ليتر آب و يا به عبارتي يك قاشق غذاخوري (حدود 5 سيسي) محلول كلر مادر در 20 ليتر آب به مدت 5 دقيقه كافي است.
4- سبزي و كلم را با آب سالم كاملاً آب كشي نماييد.
تذكر 1: همواره از نگهداري سبزي شسته شده در مجاورت سبزي نشسته خودداري فرماييد.
تذكر 2: جهت تهيه كلر مادر ميتوانيد دو عدد قرص 7 گرمي كلر يا 14 گرم پودر پركلرين را در يك ليتر آب حل نماييد تا كلر مادر تهيه شود.
مديريت پزشك كاروان